Logo twitter linkedin personal page
Cooperate with Us - About Us - Contact Us
 » seminars  » workshops  » past events  » twitter 
 » home  » about  » marketing opportunities  » contact us 
 
WAAROM deelnemen ?
 
 
 
WAT leert u ?
 
 
  SPREKERS
 
 
TOON uw oplossingen
 
 
 
Print this

Interactiever web applicaties met AJAX, Tue 10 October 2006

 
Tue 10 October 2006, 14-18, Business Faculty (Neder-over-Heembeek) 320 EUR (excl. 21% VAT)
Overzicht van dit nieuw Web client paradigma

This event is history, please check out our future events !

Waarom Wat Wie

 

Jan Van HerckeJan Vanhercke (NOVOTEA) is ondernemer en onafhankelijk ICT expert met als specialisatie de toepassing van nieuwe technologieën  en architecturen binnen de bedrijfswereld.

In de voorbije twintig jaar heeft hij de technologische trends zeer vroeg opgevolgd en de praktische bruikbaarheid ervan onderzocht. Jan heeft gewerkt voor bedrijven zoals Philips, Ingres en Oracle waar hij ruime ervaring heeft opgedaan in diverse technologieën zoals Unix, C/C++, netwerken, RDBMSes, multi-level security, video servers en digitale televisie.

In de voorbije 10 jaar is hij hoofdzakelijk bezig geweest met eigen zelfstandige activiteiten. Als mede-oprichter van C-CURE is hij tot 2005 gedelegeerd bestuurder geweest en voorzitter van de raad van bestuur en bedrijf dat netwerkbeveiliging realiseerde.

Momenteel is hij bestuurder in verschillende vennootschappen, en gaat de technologische interesse uit naar de impact van Open Source op de software markt, Java, Web 2.0, complexe netwerk architecture en VoIP. Zijn andere interesses zijn cryptographie, schaken (vooral organisatorisch m.b.t. de jeugd), fietsen en badminton. Jan is gehuwd en heeft 3 kinderen. Hij is te bereiken op jan.vanhercke at novotea.com

Alain Ravet is voltijds freelance Rails Solution Provider. Hij komt uit de Java wereld, maar "kijkt niet meer achterom". Als ÚÚn van de pioniers in BelgiŰ van het Ruby on Rails framework, ziet hij AJAX als een middel om applicaties intu´tiever en meer user-centered te maken.

Als Licentiaat in de Computerwetenschappen (ULB), heeft hij de laatste 16 jaar verschillende rollen in de IT wereld gespeeld en klanten bijgestaan om de technologische evolutie bij te benen: van IBM-36 systemen over Client-Server fat clients tot Java Web applicaties. In een vorig leven - 1985-1986 -, schreef hij boeken over personal computers en programmeren.

U kan Alain contacteren op alain.ravet at gmail.com

Waarom   Wat   Wie  
Vragen ? Geïnteresseerd maar u kan niet deelnemen ? Stuur ons een email.

   © I.T. Works, Technologiepark 3, 9052 Gent - E-Mail: info@itworks.be - Phone: +32 (9) 241.56.13 - Fax: +32 (9) 241.56.56 - Privacy policy - VAT/RRRP: BE 0454.842.797