" Datavirtualisatie: Toepassingen, Ervaringen, Tips en Adviezen

Datavirtualisatie: Toepassingen, Ervaringen, Tips en Adviezen


Hoe gebruik je datavirtualisatie als fundament voor de data-gedreven organisatie en digitale transformatie?

28 October 2020 (14-18u CEST)
Locatie: Live Online Event (@YOUR DIGITAL WORKPLACE)
Gepresenteerd in het Nederlands door Rick van der Lans
Prijs: 450 EUR (excl. 21% BTW)
Registreer NU »

This event is history, please check out the NEXT SESSION

Check out these related open workshops:

Check out our related in-house workshops:

 Leerdoelen

Inleiding tot dit seminar

Datavirtualisatie, de nieuwe flexibele data-integratie technologie, is al op veel verschillende manieren door organisaties succesvol toegepast. Datawarehouses zijn er mee gemoderniseerd, datascientists hebben er sneller toegang tot data mee gekregen, agile business intelligence is er meer gerealiseerd bestandsuitwisseling is er mee vereenvoudigd, en data fabrics zijn er mee ontwikkeld. Dit evenement behandelt hoe datavirtualisatie bij al deze verschillende use cases toegepast is en wat de ervaringen en voordelen zijn.

Waarom datavirtualisatie belangrijk is voor u

Datavirtualisatie kan in een breed scala aan toepassingen ingezet worden. Maar wat is voor elke toepassing de geschikte manier? Welke ervaringen zijn er en wat zijn de best practices? Dit evenement geeft een compleet beeld van de mogelijkheden van datavirtualisatie en licht toe waar het verstandig en geschikt ingezet kan worden. Tevens worden algemene ontwerpprincipes toegelicht. Een onontbeerlijk evenement voor eenieder die wil weten hoe datavirtualisatie positief in moderne data-architecturen ingezet kan worden.

LiveOnline seminars

Tijdens dit interactieve evenement krijgen deelnemers ruim de tijd om vragen te stellen via voice en chat aan onze spreker en datavirtualisatie-expert Rick van der Lans. Deelnemers zullen tevens enkele korte opdrachten krijgen. De alom vertrouwde flipchart zal voor improvisaties gebruiken worden. Om aandacht te schenken aan ieders vragen, wordt het aantal deelnemers beperkt.

 Volledig Programma

  Schrijf in voor beide seminars over datavirtualisatie met Rick van der Lans:

Registreer NU voor dit seminar EN voor het overzichtsseminar over wat datavirtualisatie is, welke oplossingen er bestaan, en hoe je dit gebruikt voor slechts 800 EUR (+ BTW).

13.45u - 14.00u
Verwelkoming van de deelnemers in de virtuele lobby (waiting room)
14.00u
1. Inleiding tot Datavirtualisatie
 
2. Toepassingen van datavirtualisatie
 
Algemene Adviezen
18.00u
Final Q & A, mogelijkheid tot online napraten tot 18.30u

 Sprekers


Rick van der Lans (R20/Consultancy BV)
R20/Consultancy BV

Leveranciersonafhankelijk, Praktisch en Pragmatisch:

Rick van der Lans is een gerespecteerd en onafhankelijk analist, adviseur, auteur en internationaal bekende spreker. Hij is gespecialiseerd in datawarehousing, business intelligence, big data en databasetechnologie.

Hij heeft vele seminars en webinars gepresenteerd en keynotes bij industry-leading conferenties. Hij weet als geen ander een goede balans te vinden tussen op de praktijk toegesneden technologische en strategische zaken. Rick is al vele jaren voorzitter van de jaarlijkse Data Warehousing en Business Intelligence Summit in Nederland.

Rick helpt cliënten wereldwijd met het ontwerpen van hun data warehouse, big data en business intelligence architecturen en begeleid hen bij het selecteren van de geschikte producten. Hij is invloedrijk geweest bij het wereldwijd introduceren van de nieuwe logische datawarehouse architectuur waarmee organisaties meer flexibele business intelligence systemen kunnen ontwikkelen.

Dé Datavirtualisatie-Expert:

Rick van der Lans wordt internationaal beschouwd als de expert op het gebied van datavirtualisatie. Hij is al meer dan 15 jaar met dit onderwerp bezig, geeft organisaties adviezen en heeft goede relaties met alle leveranciers. Naast talloze artikelen, is hij de auteur van twee boeken over datavirtualisatie: Data Virtualization for Business Intelligence Systems en Data Virtualization: Selected Writings.

Questions about this ? Interested but you can't attend ? Send us an email !

-->