Kennismanagement in een Microsoft omgeving

Kennismanagement in een Microsoft omgeving


Optimaliseer het gebruik van SharePoint, Office, Yammer, Lync, ... voor kenniswerk, collaboration en social networking in uw bedrijf !

26 September 2013 (14-21u)
Locatie: Golden Tulip Brussels Airport (Diegem)
Gepresenteerd in het Nederlands door
Prijs: 640 EUR (excl. 21% BTW)
Registreer NU » AGENDA » SPREKERS »

This event is history, please check out the List of Upcoming Seminars, or send us an email

Check out our related open workshops:

Check out our related in-house workshops:

“Kennis opbouwen en snel antwoorden vinden zijn succesfactoren in de 21ste eeuw”

Sprekers:


Steven Warmoes (Warmoes & Networks)
Warmoes & Networks

Steven Warmoes is zelfstandig consultant in kennis- en informatiedeling sedert 1987, waarbij hij heel vaak de interne netwerk- en communityvorming bevordert via kennismanagement, collaboration en social media. Hij adviseert en coacht teams en organisaties, o.a. Belfius, ING, FOD Buitenlandse Zaken, FOD Sociale Zekerheid, IWT, SERV, Onafhankelijke Ziekenfondsen, CNH, Transics, ... alsook kleinere bedrijven en social profit organisaties.

Steven Warmoes is Burgerlijk Ingenieur Informatica, en Master General Management (Vlerick School). Hij publiceert regelmatig op zijn blog http://blog.warmoes.com/.

U kunt hem kontakteren per email op steven@warmoes.com en via www.warmoes.com, waar u talrijke referenties over kennis en kenniswerk kan vinden. U kan Steven ook volgen via twitter: @stevenwarmoes.

Bernard Vandecavey (FOD Sociale Zekerheid )
FOD Sociale Zekerheid

Bernard Vandecavey is een lijnmanager die bewust is van de opportuniteiten van kennismanagement, niet alleen binnen zijn eigen organisatie, maar ook met partnerorganisaties. Hij is adviseur-generaal bij de FOD Sociale Zekerheid. Qua vorming is hij jurist, en behaalde het diploma Public Management aan de Solvay Business School. Hij is de drijvende kracht achter het succesvolle kennisplatform Piramid, gebaseerd op MS SharePoint.

AGENDA » REGISTER »

JA, ik ben geïnteresseerd !

Vragen hierover ? Geïnteresseerd maar u kan niet deelnemen ? Stuur ons een email.