Praktijkervaringen met Data Vault

This event is history, please check out the List of Upcoming Seminars, or send us an email

Check out our related open workshops:

Check out our related in-house workshops:


Sprekers:


Centennium BI Expertisehuis

Antoine Stelma is lead architect en managing consultant bij Centennium. Als managing consultant maakt Antoine deel uit van het Management Team van Centennium, dat verantwoordelijk is voor de visie, strategie en bedrijfsvoering van Centennium.

Antoine is "Genesee Academy Guest Instructor" en daarmee geautoriseerd om namens Genesee Academy wereldwijd opleidingen te verzorgen.

Daarnaast geeft Antoine voor Centennium opleidingen diverse cursussen op het gebied van Business Intelligence en Datawarehouse. Antoine is Certified Data Vault Modeler, Certified Business Intelligence Professional en Oracle Certified Professional.

Met ruim 12 jaar ervaring in het domein van Business Intelligence en Datawarehouse heeft Antoine brede en diepgaande kennis opgebouwd. Door de diverse rollen die hij vervuld heeft, zoals architect, projectleider, informatieanalist, coach en docent kan Antoine dan ook als allrounder binnen het vakgebied worden beschouwd. Hij is een rationeel ingesteld persoon en beschikt over uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden. Antoine heeft in de periode 1991-1999 als hoofdagent en consultant bij De Politie Haaglanden gewerkt en vanuit die rol en ervaring sterke affiniteit met de Politie. Tevens heeft hij in deze periode de HPO (Herziene Primaire Politie Opleiding) afgerond.

Als lead-architect is Antoine één van de bedenkers van de Centennium Datawarehouse Methodiek.

In zijn dagelijkse adviespraktijk is hij verantwoordelijk voor alle architectuurbesluiten die genomen moeten worden bij klanten. Daarnaast stuurt en ondersteunt hij de groep BI-architecten van Centennium in hun dagelijks werk.

AGENDA » REGISTER »

JA, ik ben geïnteresseerd !

Vragen hierover ? Geïnteresseerd maar u kan niet deelnemen ? Stuur ons een email.