Rich Internet Applicaties voor Business Toepassingen

Rich Internet Applicaties voor Business Toepassingen


Wat hebben Flex/Flash, Silverlight en HTML 5 uw bedrijf te bieden ?

9 September 2010 (14 - 21u)
Locatie: Pullman Diegem (Diegem)
Gepresenteerd in het Nederlands door
Prijs: 540 EUR (excl. 21% BTW)
AGENDA » SPREKERS »

This event is history, please check out the List of Upcoming Seminars, or send us an email

Check out our related in-house workshops:


Sprekers:


Stefan Smeets (RealDolmen)
RealDolmen

Stefan Smeets is een lead architect en technisch project leider bij RealDolmen. De voorbije jaren is hij betrokken geweest bij Web ontwikkelingen in een heel aantal technologieën zoals Java, Perl/CGI, PHP, Ajax, CSS, HTML, ... Het gaat hier om toepassingen voor interne gebruikers, klanten applicaties en SEO websites. Hij houdt zich bezig met in lijn brengen van de wensen van gebruikers, de business en de technologie. Zin geven aan technologie zonder innovatie uit het oog te verliezen zijn zijn belangrijkste drijfveren.

Kevin Dockx (RealDolmen)
RealDolmen

Kevin Dockx is woonachtig in België en tewerkgesteld bij RealDolmen, een van Belgiëís grootste ICT bedrijven. Zijn functie daar is tweeledig: enerzijds technisch specialist / projectleider in .NET web applicaties, vooral Silverlight, en anderzijds solution manager voor Rich Applications (Silverlight, WPF, Surface). Hij is vooral bezig met alles wat te maken heeft met Silverlight, maar houdt toch nog de nieuwigheden omtrent andere MS .NET producten in de gaten. Als Silverliggh enthusiast spreekt hij regelmatig op verschillende (inter)nationale events, zoals MS DevDays in Nederland, TechDays in Portugal, verscheidene BESUG events, ...

Zijn blog kan gevonden worden op http://blog.kevindockx.com/, en hij is tevens auteur van het Silverlight 4 Data and Services Cookbook (Packt Publishing), en gepubliceerde schrijver voor het .NET Magazine (Nederland).

Peter Nelissen (RealDolmen)
RealDolmen

Peter Nelissen, werkzaam binnen het Java Competence Center van RealDolmen, is gepassioneerd door Adobe Flex en werkt mee aan het strategisch plan om Flex groot te brengen binnen RealDolmen. Verder trekt hij het solution domein 'Interactivity & Usability', een technologie-onafhankelijk verhaal waar onder andere wordt samengewerkt met het Microsoft Competence Center en Specialized Technologies (bijv. Oracle). Naast deze business development activiteiten is hij sinds juli technisch project leider op een project bij Mobistar.

Peter behaalde zijn diploma Bugerlijk Ingenieur in de computerwetenschappen aan de Katholieke Universiteit Leuven. In zijn voorlaatste jaar koos hij voor de optie Mens-Machine communicatie. Deze theoretische en/of research georiŽnteerde achtergrond kan hij binnen RealDolmen omzetten in de praktijk door enerzijds het algemeen verhaal te brengen over Interactivity & Usability en anderzijds hier een concrete implementatie aan te koppelen met het gebruik van Adobe Flex.

AGENDA »

Vragen hierover ? Geïnteresseerd maar u kan niet deelnemen ? Stuur ons een email.