Ruby On Rails: een introductie

Ruby On Rails: een introductie


Een nieuw web framework maakt furore bij startups en web agencies - maar past het ook binnen de bedrijfsmuren?

6 July 2006 (14-18)
Location: Sofitel Diegem (Diegem near Brussels (Belgium))
Gepresenteerd in het Nederlands
Prijs: 300 EUR (excl. 21% BTW)
AGENDA » SPREKERS »


This event is history, please check out the List of Upcoming Seminars, or send us an email

Check out our related open workshops:

Check out our related in-house workshops:


Sprekers:


Alain Ravet ()

Alain Ravet is voltijds freelance Rails Solution Provider. Hij komt uit de Java wereld, maar "kijkt niet meer achterom". Als ÚÚn van de pioniers in BelgiŰ van het Ruby on Rails framework, ziet hij AJAX als een middel om applicaties intu´tiever en meer user-centered te maken.

Als Licentiaat in de Computerwetenschappen (ULB), heeft hij de laatste 16 jaar verschillende rollen in de IT wereld gespeeld en klanten bijgestaan om de technologische evolutie bij te benen: van IBM-36 systemen over Client-Server fat clients tot Java Web applicaties. In een vorig leven - 1985-1986 -, schreef hij boeken over personal computers en programmeren.

U kan Alain contacteren op alain.ravet at gmail.com

Werner Ramaekers ()

Werner RamaekersWerner Ramaekers is ICT Architect bij Alcatel en freelance Software Consultant. Hij gelooft in "the right tool for the right job".

Werner Ramaekers is burgerlijk ingenieur (KMS - telecom 1991, KUL - Mechatronica 1997) en is werkzaam geweest in verschillende sectoren. Sinds 1997 is Werner vertrouwd met Java en de inzet ervan voor het realiseren van webapplicaties. Werner heeft een carrière als Solutions Architect en lesgever voor JBoss en andere open source producten in het Java domein achter zich. Zijn aanpak kenmerkt zich door steeds de afweging te maken van wat de toegevoegde waarde zou kunnen zijn van een nieuw raamwerk of technologische keuze, vandaar zijn interresse in Ruby on Rails.

Werner blogt op www.werner.be over technologie en nieuwe media.

AGENDA »

Vragen hierover ? Geïnteresseerd maar u kan niet deelnemen ? Stuur ons een email.