Smartphones in Business

Smartphones in Business


Hoe gaat u slim om met Smartphones in uw bedrijf ?

12 November 2009 (14-18u30)
Location: Pullman Diegem (Diegem)
Gepresenteerd in het Nederlands door
Prijs: 300 EUR (excl. 21% BTW)
AGENDA » SPREKERS » Alle events vóór 1 JUNI worden uitgesteld of gevirtualiseerd, events na 1 JUNI staan nog steeds ingepland. Echter, indien we ook deze events zouden moeten uitstellen vanwege corona, kunt u uw deelname herbevestigen voor een volgend event.

This event is history, please check out the List of Upcoming Seminars, or send us an email

Check out our related open workshops:

Check out our related in-house workshops:


Sprekers:


Joris De Sutter (SmartphoneHelp)
Joris De Sutter SmartphoneHelp

Joris De Sutter is de oprichter van SmartphoneHelp, een bedrijf dat advies geeft bij de keuze van een smartphone, helpt bij de installatie en configuratie, en ook met de integratieproblematiek en het optimaal gebruik ervan.

Daarnaast is hij managing partner van Vanguard Leadership, een bedrijf dat advies geeft bij de integratie van Social Media binnen bedrijven, op het vlak van Bewustwording, Inventarisatie, Policy Creatie, Monitoring en Training.

Joris is industrieel ingenieur (MSc) van opleiding, met bijna 20 jaar ervaring in het bedrijfsleven. Zijn carrière begon hij als technisch-commercieel afgevaardigde, waarna hij doorgroeide tot bedrijfsconsultant. Hij is tevens de auteur van het boek “Ontdek de Android Phone” dat in 2011 verscheen bij uitgeverij Van Duuren Media.

AGENDA »

Vragen hierover ? Geïnteresseerd maar u kan niet deelnemen ? Stuur ons een email.