Agile Development in de Praktijk

Agile Development in de Praktijk


Hoe implementeert u agile best practices in uw organisatie ?

10 December 2009 (14-21u)
Locatie: Pullman Diegem (Diegem)
Gepresenteerd in het Nederlands door
Prijs: 590 EUR (excl. 21% BTW)
AGENDA » SPREKERS »

This event is history, please check out the List of Upcoming Seminars, or send us an email


Sprekers:


Sander Hoogendoorn (Capgemini)
Capgemini

In zijn rol als Principal Technology Officer bij Capgemini houdt Sander Hoogendoorn zich bezig met de innovatie van software development. Sander is erkend global thought leader op het vlak van agile development bij Capgemini. Daarbij is hij onder meer verantwoordelijk voor Capgemini's agile ontwikkelplatform, dat het Accelerated Delivery Platform (ADP) wordt genoemd.

Sander's expertise loopt van (agile and non-agile) software ontwikkelmethodieken, software architectuur, design patterns, modelering, UML, model driven software development, .NET, Java en tools. Hij coacht organisaties en projecten, en heeft talloze artikelen en columns gepubliceerd in internationale magazines, zoals OBJECTSpectrum (in Duitsland), International Developer (in Australië), Software Release Magazine. Daarnaast heeft Sander boeken geschreven over UML en over agile software development. Sander is ook een veelgevraagd spreker op nationale en international conferenties, zoals OOP, JAOO, SET, Javapolis, TDWI en DevDays. Sander verzorgt ook nog seminars en workshops over UML, .NET, software-architectuur, design patterns, en agile development zowel in Nederland als in België.

Het Accelerated Delivery Platform (ADP) stelt Capgemini en haar klanten in staat systeemontwikkelprojecten te vernellen en industrialiseren, gebruikmakend van de katalysatoren die het platform biedt, zoals de Smart lifecycle, het gebruik van smart use cases, pragmatische schattingstechnieken gebaseerd op smart use cases, agile dashboarding en burn charts om de voortgang van projceten te bewaken, model driven development, codegeneratie, frameworks en krachtige testtechnieken. Technieken en tools uit het platform worden geadopteerd door een snelgroeiend aantal grote en kleinere organisaties. Het ADP is gebruikt in diverse typen projecten, waaronder .NET, Java, Sharepoint, en meer recent zelfs in SAP implementaties and business intelligence.

Sander's blog: http://sanderhoogendoorn.com/blog

Stefaan Van Royen (Boondoggle)
Boondoggle

Stefaan Van Royen is project manager bij Boondoggle Leuven. Stefaan is aangetrokken door Boondoggle om een aantal onderzoekstrajecten te begeleiden en om "agile best practices" te introduceren bij het Boondoggle team en zijn klanten.

Boondoggle is een gereputeerd full-service communicatie bureau met kantoren in Leuven en Amsterdam. Boondoggle is in 2007 ontstaan vanuit i-merge, een internationaal gewaardeerd en erkend “digital-agency”. Tot de klanten van Boondoggle behoren internationaal gereputeerde bedrijven.

Stefaan heeft ruime ervaring in het opzetten, begeleiden en uitvoeren van complexe projecten in internationale zakelijke omgevingen. In de dagelijkse praktijk spelen de technieken en best practices van agile software development een voorname rol.

AGENDA »

Vragen hierover ? Geïnteresseerd maar u kan niet deelnemen ? Stuur ons een email.