TOGAF9 Foundation Training (level 1)

TOGAF9 Foundation Training (level 1)


Wees beter voorbereid op EA projecten die TOGAF 9 gebruiken als EA framework en proces

28-29 October 2009 (10-18h)
Location: Pullman Diegem (Diegem)
Gepresenteerd in het Nederlands door
Prijs: 1050 EUR (excl. 21% BTW)
AGENDA » SPREKERS »


This event is history, please check out the List of Upcoming Seminars

Check out our related open workshops:

Check out our related in-house workshops:


Sprekers:


Patrick Derde (BiZZdesign Belgium)
BiZZdesign Belgium

Patrick Derde werkt reeds meer dan 15 jaar met enterprise architectuur.

Hij is een TOGAF Certified Architect, die vandaag werkt als Enterprise Architect voor KBC Bank en Verzekeringen. Hij is tevens Managing Partner van BiZZdesign Belgium en Managing Partner van Envizion cvba, 2 bedrijven die services in diverse domeinen van Enterprise Architctuur aanbieden. Omdat hij kennisuitwisseling en opleiding enorm belangrijk vindt in deze informatie-intensieve maatschappij, is hij ook directeur en mede-oprichter van de Data Management Association (DAMA) BeLux, een vereniging van Belgische Informatie-architectuur professionals. U kan Patrick Derde natuurlijk ook volgen op Twitter.

Als Enterprise Architect bij KBC Bank is hij betrokken bij de ontwikkeling van een Enterprise Information Architecture en de ondersteuning van Segment Architectures, gedreven door business architectuur.

Mark Peters (BiZZdesign Nederland)
BiZZdesign Nederland

Mark Peters is consultant/trainer bij BiZZdesign. Na zijn studie bedrijfswetenschappen aan de Radboud Universiteit Nijmegen heeft hij zich ontwikkeld in het vakgebied Business Process Management en Enterprise Architectuur.

Mark is één van de trekkers van de Enterprise Architecture Practice binnen BiZZdesign, en daarnaast levert hij een actieve bijdrage aan de (door)ontwikkeling van trainingen en proposities. Als architect helpt hij organisaties in uitlopende branches in binnen- en buitenland op het raakvlak van processen, organisatie, applicaties en technologie. Pragmatisch omgaan met architectuur binnen organisaties speelt een centrale rol in zijn werk als adviseur en trainer.

AGENDA »

Vragen hierover ? Geïnteresseerd maar u kan niet deelnemen ? Stuur ons een email.