TOGAF9 Foundation Training (level 1)

TOGAF9 Foundation Training (level 1)


Wees beter voorbereid op EA projecten die TOGAF 9 gebruiken als EA framework en proces

7-8 April 2010 (10-18h)
Locatie: Pullman Diegem (Diegem)
Gepresenteerd in het Nederlands door
Prijs: 1150 EUR (excl. 21% BTW)
AGENDA » SPREKERS »

This event is history, please check out the List of Upcoming Seminars, or send us an email

Check out our related open workshops:

Check out our related in-house workshops:


Sprekers:


Patrick Derde (BiZZdesign Belgium)
BiZZdesign Belgium

Patrick Derde werkt reeds meer dan 15 jaar met enterprise architectuur.

Hij is een TOGAF Certified Architect, die vandaag werkt als Enterprise Architect voor KBC Bank en Verzekeringen. Hij is tevens Managing Partner van BiZZdesign Belgium en Managing Partner van Envizion cvba, 2 bedrijven die services in diverse domeinen van Enterprise Architctuur aanbieden. Omdat hij kennisuitwisseling en opleiding enorm belangrijk vindt in deze informatie-intensieve maatschappij, is hij ook directeur en mede-oprichter van de Data Management Association (DAMA) BeLux, een vereniging van Belgische Informatie-architectuur professionals. U kan Patrick Derde natuurlijk ook volgen op Twitter.

Als Enterprise Architect bij KBC Bank is hij betrokken bij de ontwikkeling van een Enterprise Information Architecture en de ondersteuning van Segment Architectures, gedreven door business architectuur.

Rob Kroese (BiZZdesign Nederland)
BiZZdesign Nederland

Rob Kroese is na zijn studie BedrijfsInformatieTechnologie aan de Universiteit Twente gaan werken als consultant bij BiZZdesign. Met zijn achtergrond in zowel bedrijfskunde als IT heeft Rob een breed kennisgebied, en hij past dit toe in diverse adviestrajecten, waarbij de focus op procesmanagement en enterprise architectuur ligt. Daarnaast heeft Rob affiniteit met systeemontwikkeling, requirements management en risicomanagement.

De organisaties waar Rob actief is, bevinden zich in de zakelijke en financiële dienstverlening, maar ook in de (semi)overheid. In de afgelopen jaren heeft Rob onder andere opdrachten uitgevoerd bij Robeco, UWV, ING Investment Management en de Belastingdienst.

Naast het werk als adviseur verzorgt Rob regelmatig opleidingen in procesmanagement, enterprise architectuur, TOGAF, ArchiMate en gegevensmodellering. Deze opleidingen variëren van tooltrainingen tot methodische leergangen voor groepen interne- en/of externe adviseurs. Ook is Rob vanuit BiZZdesign verbonden als (werk)collegedocent aan de Universiteit Twente. Rob is auteur van het boek "Beter Presteren met Processen" (2007).

AGENDA »

Vragen hierover ? Geïnteresseerd maar u kan niet deelnemen ? Stuur ons een email.