Visualisatie Best Practices met Tableau Desktop en QlikView

Visualisatie Best Practices met Tableau Desktop en QlikView


Praktische workshop boordevol tips om uw Tableau of QlikView rapporten en dashboards te verbeteren

22 September 2015 (10-18u)
Locatie: Golden Tulip Brussels Airport (Diegem)
Gepresenteerd in het Nederlands door Anita Vromans, Alberto Herrera
Prijs: 650 EUR (excl. 21% BTW)
Registreer NU » AGENDA » SPREKERS »

This event is history, please check out the List of Upcoming Seminars, or send us an email

Check out our related open workshops:

Check out our related in-house workshops:


Sprekers:


Centennium BI expertisehuis

Anita Vromans is BI consultant bij Centennium. Met 17 jaar ervaring in het domein van Datawarehouse en Business Intelligence heeft Anita een brede kennis opgebouwd. Haar aandacht gaat vooral uit naar Business Intelligence op het bedrijfskundige en functionele vlak.

Als informatieadviseur, business consultant, informatieanalist, projectmanager, scrummaster en docent past Anita haar kennis en ervaring toe in de dagelijkse praktijk bij diverse klanten en in verschillende branches, waarbij zij het vooral een uitdaging vindt om business en ICT met elkaar te verbinden.

Anita heeft haar bachelor gehaald in Informatiesystemen en Informatietechnologie. Daarna heeft zij haar master behaald in Bedrijfsprocessen en ICT.

Alberto Herrera (Centennium BI expertisehuis)
Centennium BI expertisehuis

Alberto Herrera is BI consultant bij Centennium. Alberto is bedrijfskundige met een sterke focus op Business Intelligence en informatiekundige vraagstukken.

Als consultant, business- & informatieanalist past Alberto zijn kennis en ervaring in de dagelijkse praktijk toe bij een diversiteit aan klanten binnen verschillende branches. Daarbij doorgrondt, analyseert hij complexe informatiekundige opdrachten en lost hij deze op. Alberto is onbevangen, een uitstekend netwerker en facilitator en een teamspeler. Hij is accuraat, creatief en leert snel.

Alberto is naast zijn achtergrond als bedrijfskundige gespecialiseerd in het realiseren van informatieproducten met Tableau. Hij vind het leuk om met deze tool data te vertalen naar bruikbare producten voor zijn sparringpartners.

AGENDA » REGISTER »

JA, ik ben geïnteresseerd !

Vragen hierover ? Geïnteresseerd maar u kan niet deelnemen ? Stuur ons een email.