Wireless Lan: Strategie, Technologie en Security

Wireless Lan: Strategie, Technologie en Security


Wireless Lan als kabelvervanger binnen kantoor en voor het verbinden van bedrijfssites. ROI en Best Practices

4 August 2004 (14-18)
Location: Business Faculty Brussel (Neder-over-Heembeek)
Gepresenteerd in het Nederlands
Prijs: 240 EUR (excl. 21% BTW)
AGENDA » SPREKERS » Alle events vóór 1 MEI worden uitgesteld, events na 1 MEI staan nog steeds ingepland. Echter, indien we ook deze events zouden moeten uitstellen vanwege corona, kunt u uw deelname herbevestigen voor een volgend event.

This event is history, please check out the List of Upcoming Seminars, or send us an email

Check out our related open workshops:

Check out our related in-house workshops:


Sprekers:


Alex Vanzegbroek (Consultecom BVBA)

Alex Vanzegbroek is een onafhankelijk consultant met 28 jaar ervaring in Telecom en IT.  Zijn meest recente opdrachten situeerden zich in Wireless en netwerk  security en  Business Continuity.  Hij werkte voordien voor Swift, Telindus, Deutsche Telecom en Belgacom.
Alex is ook een gesmaakt spreker op events van Beltug, KMO-IT, VIK en Agoria Febeltel.

Evert Bopp (Wired & Wireless)

Evert Bopp is zaakvoerder van Wired & Wireless. Hij specialiseert zich in het plannen, implementeren, configureren en beheren van wireless netwerken.
Hij is al sinds 1999 in dit veld werkzaam en heeft een zeer uitgebreide ervaring lopend van W-LAN's tot point-to-point verbindingen, hotspots & WISP's. Recent is hij o.a. als project & technisch manager betrokken geweest bij de rollout van wireless hotspots bij de Van der Valk hotels in opdracht van HubHop/KPN.

Rudy De Keninck (Comstor)

Rudy De Keninck werkt als system engineer bij netwerkdistributeur Comstor en ondersteunt in die rol resellers en integratoren op pre- en post sales.
Zijn domein is het  implementeren van geconvergeerde voice- en datanetwerken, waarin draadloze netwerken steeds belangrijker worden.   Voorheen was hij vanuit het IT-distributielandschap actief als product manager en pre-sales consultant voor verschillende hard- en software fabrikanten (Avaya, 3Com, Packeteer, Proxim, ....).

AGENDA »

Vragen hierover ? Geïnteresseerd maar u kan niet deelnemen ? Stuur ons een email.