Rich Internet Applications: Ajax, Flash, Apollo en Silverlight

Rich Internet Applications: Ajax, Flash, Apollo en Silverlight


Sneller en interactiever web applicaties met enkel javascript, dan wel met Flash? En wat bieden de hybride Adobe of Microsoft runtimes binnenkort?

23 May 2007 (14.00-18.30)
Locatie: Business Faculty Brussel (Neder-over-Heembeek)
Gepresenteerd in het Nederlands
Prijs: 320 EUR (excl. 21% BTW)
AGENDA » SPREKERS »

This event is history, please check out the List of Upcoming Seminars, or send us an email

Check out our related in-house workshops:


Sprekers:


Jan Vanhercke (Novotea)

Jan Van HerckeJan Vanhercke (NOVOTEA) is ondernemer en onafhankelijk ICT expert met als specialisatie de toepassing van nieuwe technologieën  en architecturen binnen de bedrijfswereld.

In de voorbije twintig jaar heeft hij de technologische trends zeer vroeg opgevolgd en de praktische bruikbaarheid ervan onderzocht. Jan heeft gewerkt voor bedrijven zoals Philips, Ingres en Oracle waar hij ruime ervaring heeft opgedaan in diverse technologieën zoals Unix, C/C++, netwerken, RDBMSes, multi-level security, video servers en digitale televisie.

In de voorbije 10 jaar is hij hoofdzakelijk bezig geweest met eigen zelfstandige activiteiten. Als mede-oprichter van C-CURE is hij tot 2005 gedelegeerd bestuurder geweest en voorzitter van de raad van bestuur en bedrijf dat netwerkbeveiliging realiseerde.

Momenteel is hij bestuurder in verschillende vennootschappen, en gaat de technologische interesse uit naar de impact van Open Source op de software markt, Java, Web 2.0, complexe netwerk architecture en VoIP. Zijn andere interesses zijn cryptographie, schaken (vooral organisatorisch m.b.t. de jeugd), fietsen en badminton. Jan is gehuwd en heeft 3 kinderen. Hij is te bereiken op jan.vanhercke at novotea.com

Wilfried Jansoone (Devoteam)

Wilfried Jansoone is consultant en trainer bij Devoteam België.

Zijn specialisatie concentreert zich rond Microsoft Technologieën, zowel produkten als ontwikkelomgevingen. Na jaren gewerkt te hebben met de 'legacy' VB programeertaal is hij sinds de eerste beta van Microsoft.NET overgeschakeld op C#. Sinds dan is het steeds een uitdaging geweest om bij te blijven met de nieuwste technieken o.a. door deze te kunnen toepassen tijdens de ontwikkeling van toepassingen in grote en kleinere ondernemingen.

Jan Van Coppenolle (IDA)

Jan Van Coppenolle  heeft een master in de productontwikkeling en is gespecialiseerd in project management, architectuur en interface ontwerp van Website/RIA-projecten.

In de laatste tien jaar heeft hij zijn professionele ervaring opgedaan in het uitvoeren en begeleiden van verschillende projecten in sectoren zoals consumenten electronica, gaming & entertainment, mobiele diensten, media & marketing, publishing, artist management en futures-based consulting. Zo werkte hij onder andere voor bedrijven als Philips, Orange, iMotion en Easynet Belgium.

Momenteel werkt hij hoofdzakelijk aan producten/producties die gebruik maken van Flex, Flash, ColdFusion, Apollo en Java technologie.

Jan heeft een grote interesse voor methodes en tools die aangewend kunnen worden om bedrijfsprocessen en ontwikkelingsprocessen te verbeteren. Verder heeft hij een passie voor design, muziek, electronica en beeldende en audiovisuele kunsten.

Joachim Maes (i-DA)

Joachim MaesJoachim Maes (iDA n.v.) is een gepassioneerd Java Enterprise Architect.

In de laatste 10 jaar heeft hij zijn Java expertise toegepast op verschillende domeinen, gaande van direct en indirect sales channel support in de telecom sector tot commerciële J2ME applicaties.  In het verleden heeft Joachim gesproken over o.a. J2ME en Flex op JavaPolis.

Momenteel tekent Joachim de grote lijnen uit voor Flex projecten en coordineert hij offshore projecten in China.

Joachim heeft een grote interesse voor modelling (zowel functioneel als technisch), language en user interface design.

Dolmen - Java Competence Center

Stephan Janssen is Java developer geweest sinds de allereerste release in 1995, en bouwde ervaring op met real world Java oplossingen in de financiële wereld en in de industrie. In 1998 startte hij  JCS Int., een softwarehuis dat zich uitsluitend toelegt op J2ME, J2SE en J2EE.  JCS kon als allereerste Belgisch bedrijf presenteren op  JavaOne (in 2003).

Stephan is ook stichter en voorzitter van de Belgian Java User Group (sinds 1996) en organisator van  JavaPolis sinds 2002.

Hij heeft opgetreden als spreker op ontelbare Java and JUG conferenties zoals Java '98 (UK), JAOO '99 (Denmark), JavaDays 2000 (Norway), TMAB (Belgium), JavaPolis 2002-04-05, JavaOne 2003 etc.

David Boschmans (Microsoft)

David BoschmansDavid Boschmans is Developer Evangelist voor Microsoft België en  Luxemburg, hij promoot en geeft voorlichting over het Microsoft platform en de Microsoft ontwikkeltechnologieën bij developers.

David werkt met name nauw samen met Independent Software Vendors om ze bij te staan bij het in gebruik nemen van de nieuwste developer tools.  Voor hij bij Microsoft aan de slag ging, was David  technical architect and .NET development consultant.

AGENDA »

Vragen hierover ? Geïnteresseerd maar u kan niet deelnemen ? Stuur ons een email.