Android SmartPhones in de Praktijk

Android SmartPhones in de Praktijk


Een kritisch, gebalanceerd en praktisch overzicht van wat Android uw bedrijf te bieden heeft

27 October 2011 (14-18.30)
Locatie: Crowne Plaza Antwerpen (Antwerp, Belgium)
Gepresenteerd in het Nederlands door
Prijs: 360 EUR (excl. 21% BTW)
Registreer NU » AGENDA » SPREKERS »

This event is history, please check out the List of Upcoming Seminars, or send us an email

Check out our related in-house workshops:


Leerobjectieven:

Inleiding tot dit seminar over Android

Android, het besturingssysteem van Google voor smartphones, is aan een ongelooflijk snelle opmars bezig. Van elke nieuw verkochte smartphone is er één op twee een Android toestel. Het succes van deze telefoons is niet eenvoudig te verklaren en is soms zelfs een bron van afgunst en wantrouwen. Maar het valt niet te ontkennen dat ook binnen het bedrijfsleven er meer en meer rekening mee zal moeten gehouden worden.

De actieve professional kan zich niet meer permitteren ongewapend ten strijde te verschijnen. Met een smartphone als onmisbaar geworden tool is de toegang tot vitale informatie altijd en overal verzekerd. Maar over smartphones als geheel en Android in het bijzonder doen nogal wat verhalen de ronde.

Waarom dit seminar over Android ?

Onbekend is onbemind. The new kid on the block heeft een nogal geeky imago, dat deels te verklaren is vanwege zijn Linux erfenis. Ook de sterke integratie met Google werpt soms vragen op. In een zakelijke omgeving echter heeft Android zeer sterke troeven in handen. Welke zijn die troeven ? Hoe kan u productiever worden met een Android toestel als werkinstrument ? Maar ook, waar moet u rekening mee houden bij de integratie van Android binnen uw bedrijf ?

Dient u binnen uw bedrijf Android te overwegen ? Die vraag wil dit seminarie u helpen beantwoorden. Op een kritische, gebalanceerde en vooral hands-on manier wordt een overzicht gegeven van de mogelijkheden van dit besturingssysteem op zakelijk vlak, met een aantal live demonstraties.

Wat leert u tijdens dit seminar ?

Voor wie is dit seminar over Android bestemd ?

Dit seminar richt zich expliciet niet zozeer op ontwikkelaars of app marketeers. Het is echter wel van belang voor alle IT en business professionals die direct of indirect met de problematiek van het mobiele werken worden geconfronteerd. Dus:

AGENDA » SPREKERS » REGISTER »

JA, ik ben geïnteresseerd !

Vragen hierover ? Geïnteresseerd maar u kan niet deelnemen ? Stuur ons een email.