Android SmartPhones in de Praktijk
 • (0)9 241.56.13
 • feedback@itworks.be

  Android SmartPhones in de Praktijk

  Een kritisch, gebalanceerd en praktisch overzicht van wat Android uw bedrijf te bieden heeft

   27 October 2011 (14-18.30)
   Crowne Plaza Antwerpen (Antwerp, Belgium)
   Prijs: 360 EUR (excl. 21% BTW)

   Gepresenteerd in het Nederlands

  door door

  This event is history, please check out the List of Upcoming Seminars

  These related seminars and workshops may also be of interest to you:


  Leerobjectieven:

  Inleiding tot dit seminar over Android

  Android, het besturingssysteem van Google voor smartphones, is aan een ongelooflijk snelle opmars bezig. Van elke nieuw verkochte smartphone is er één op twee een Android toestel. Het succes van deze telefoons is niet eenvoudig te verklaren en is soms zelfs een bron van afgunst en wantrouwen. Maar het valt niet te ontkennen dat ook binnen het bedrijfsleven er meer en meer rekening mee zal moeten gehouden worden.

  De actieve professional kan zich niet meer permitteren ongewapend ten strijde te verschijnen. Met een smartphone als onmisbaar geworden tool is de toegang tot vitale informatie altijd en overal verzekerd. Maar over smartphones als geheel en Android in het bijzonder doen nogal wat verhalen de ronde.

  Waarom dit seminar over Android ?

  Onbekend is onbemind. The new kid on the block heeft een nogal geeky imago, dat deels te verklaren is vanwege zijn Linux erfenis. Ook de sterke integratie met Google werpt soms vragen op. In een zakelijke omgeving echter heeft Android zeer sterke troeven in handen. Welke zijn die troeven ? Hoe kan u productiever worden met een Android toestel als werkinstrument ? Maar ook, waar moet u rekening mee houden bij de integratie van Android binnen uw bedrijf ?

  Dient u binnen uw bedrijf Android te overwegen ? Die vraag wil dit seminarie u helpen beantwoorden. Op een kritische, gebalanceerde en vooral hands-on manier wordt een overzicht gegeven van de mogelijkheden van dit besturingssysteem op zakelijk vlak, met een aantal live demonstraties.

  Wat leert u tijdens dit seminar ?

  • Het Android Eco-systeem. Wat is Android en welke voordelen brengt het ?
  • Android apps gebruiken. Op welke manier kan u die voordelen efficiënt aanwenden ?
  • Android in uw bedrijf integreren. Welke gevolgen heeft Android voor de IT van een bedrijf ?

  Voor wie is dit seminar over Android bestemd ?

  Dit seminar richt zich expliciet niet zozeer op ontwikkelaars of app marketeers. Het is echter wel van belang voor alle IT en business professionals die direct of indirect met de problematiek van het mobiele werken worden geconfronteerd. Dus:

  • Iedere Technical Decision maker (CEO, CIO, CFO,) die de toegevoegde waarde van Android smartphones wenst in te schatten
  • Elke Sales Manager, die wenst te weten op welke manier Android smartphones zijn verkoopsploeg efficiënter kunnen doen werken.
  • Netwerkbeheerders, systeembeheerders die inzichten wensen te verwerven betreffende de implementatie van Android smartphones en beschikbare tools op dat vlak

  Bekijk nu het volledige programma ...

  En bekijk wie deze opleiding presenteert ...

  JA, ik wil deelnemen !

  Vragen hierover ? Geïnteresseerd maar u kan niet deelnemen ? Stuur ons een email.

  ABOUT I.T. WORKS®

  I.T. Works has been organizing seminars and workshops on technical and business IT topics since 1992. Our high-quality, information-packed, vendor-independent events provide solutions to the problems that many IT and business professionals face today.

  CONTACT US

  I.T. Works
  Technologiepark 82, 9052 Gent
  Email: info@itworks.be
  Phone: +32 (9) 241.56.13
  Fax: +32 (9) 241.56.56
  BTW/VAT/RRRP: BE 0454.842.797

  © I.T. Works - All Rights Reserved