ArchiMate 2.0 Certificatie Cursus
 • (0)9 241.56.13
 • feedback@itworks.be

  ArchiMate 2.0 Certificatie Cursus

  Tweedaagse workshop waardoor u de ArchiMate® 2.0 core, uitbreidingen en best practices leert en begrijpt

   4-5 February 2013 (10-18u)
   Golden Tulip Brussels Airport (Diegem)
   Prijs: 1550 EUR (excl. 21% BTW)

   Gepresenteerd in het Nederlands door

  This event is history, please check out the List of Upcoming Seminars


  Leerobjectieven:

  Over ArchiMate® 2.0 en deze certificatieworkshop

  In de meeste bedrijven spreken business en technische specialisten hun eigen taal, maken ze hun eigen modellen, en gebruiken ze hun eigen technieken en tools. Communicatie en het nemen van beslissingen over business change via IT wordt hierdoor sterk bemoeilijkt. Net als een architectuurtekening in klassieke architectuur de verschillende aspecten van de bouw en het gebruik van een gebouw beschrijft, biedt ArchiMate een gemeenschappelijke taal voor het beschrijven van de implementatie en uitvoering van bedrijfsprocessen, organisatiestructuren, informatiestromen, IT systemen, en de technische infrastructuur. Dit inzicht helpt stakeholders om beslissingen en veranderingen in en tussen deze business domeinen beter te ontwerpen, te beoordelen, en de gevolgen ervan beter te communiceren.

  ArchiMate is een grafische ontwerptaal voor het modelleren en analyseren van enterprise architectuur, en het is net als TOGAF® (The Open Group Architecture Framework) een standaard van The Open Group. In 2012 werd ArchiMate 2.0 officieel gelanceerd door The Open Group, en deze versie sluit nog beter aan op TOGAF. De modelleertaal en visualisatierichtlijnen van ArchiMate vereenvoudigen het invoeren van een volledig geïntegreerde Enterprise Architectuur aanpak binnen uw organisatie. Naast de kernbegrippen (aangeduid als "ArchiMate Core") voor het modelleren van bedrijfs-, applicatie- en infrastructuurlagen van Enterprise Architectuur, werd de taal uitgebreid met de Implementation & Migration Extension en de Motivation Extension, voor het optimaal modelleren van stakeholders, de motivatie voor verandering, de zakelijke doelstellingen, alsook de EA principes en wensen.

  De ArchiMate taal en richtlijnen vereenvoudigen het invoeren van een volledig geïntegreerde EA aanpak binnen uw organisatie

  Deze training wordt gepresenteerd door 2 ArchiMate experten van BiZZdesign. BiZZdesign holds an ArchiMate® 2.0 Commercial License issued by The Open Group. I.T. Works acts as a service provider to BiZZdesign and is not required to be licensed by The Open Group.

  Waarom mag u deze workshop over ArchiMate® 2.0 niet missen ?

  Deze training zorgt ervoor dat u ArchiMate volledig begrijpt en consequent toepast binnen uw organisatie. Het slaagpercentage van uw enterprise architectuur inspanning neemt dramatisch toe wanneer ArchiMate correct en efficiënt aangepakt wordt binnen uw organisatie. Deze training combineert de theorie, veel praktische inzichten en het officiële certificatie-examen (inbegrepen in de prijs) in de namiddag op de tweede dag. Dit zal gebeuren tijdens de cursus en op de cursuslocatie.

  Wat leert u tijdens deze workshop ?

  Na deze tweedaagse training, hebt u:

  • een goed overzicht van de verschillende aspecten van ArchiMate 2.0
  • gedetailleerde kennis opgedaan van de verschillende aspecten van ArchiMate 2.0: de ArchiMate Core, de ArchiMate 2.0 Extensions, en de 'best practices' in het modelleren met ArchiMate
  • inzicht in de relatie tussen TOGAF en ArchiMate
  • kennis van de toolondersteuning beschikbaar voor ArchiMate
  • het certificatie-examen afgewerkt

  Het aantal deelnemers is beperkt tot 16 voor een optimale interactie en een betere leerervaring.

  Wie mag deze ArchiMate® workshop niet missen ?

  Deze training is bedoeld voor iedereen die wil weten wat ArchiMate is, of ArchiMate wil gebruiken. Dit omvat (maar is niet beperkt tot) business-, enterprise- en IT-architecten, IT-managers, consultants en projectmanagers.

  De deelnemers hebben liefst enige ervaring met enterprise architectuur, hetzij in een project, of door het volgen van enterprise architectuur of TOGAF® training.

  ArchiMate en TOGAF zijn gedeponeerde handelsmerken van The Open Group.

  Bekijk nu het volledige programma ...

  En bekijk wie deze opleiding presenteert ...

  Vragen hierover ? Geïnteresseerd maar u kan niet deelnemen ? Stuur ons een email.

  ABOUT I.T. WORKS®

  I.T. Works has been organizing seminars and workshops on technical and business IT topics since 1992. Our high-quality, information-packed, vendor-independent events provide solutions to the problems that many IT and business professionals face today.

  CONTACT US

  I.T. Works
  Technologiepark 82, 9052 Gent
  Email: info@itworks.be
  Phone: +32 (9) 241.56.13
  Fax: +32 (9) 241.56.56
  BTW/VAT/RRRP: BE 0454.842.797

  © I.T. Works - All Rights Reserved