Microsoft PowerApps en Flow: de Toolset voor Citizen Developers

Microsoft PowerApps en Flow: de Toolset voor Citizen Developers


Een overzicht van Microsoft's Business Application Framework: ontdek hoe makkelijk citizen developers business applicaties kunnen bouwen

7 December 2017 (14-18.30)
Location: Parker Hotel (Diegem)
Gepresenteerd in het Nederlands door Gert Vonck en Steve Da Re
Prijs: 480 EUR (excl. 21% BTW)
Registreer NU » AGENDA » SPREKERS »


This event is history, please check out the List of Upcoming Seminars

Check out our related open workshops:

Check out our related in-house workshops:


Leerobjectieven:

De opkomst van de citizen developer en low-code platformen

De evolutie in Low Code Application Platformen biedt ons de mogelijkheid om op een eenvoudige, intuïtieve en business gedreven manier nieuwe bedrijfsapplicaties te bouwen. De voordelen van low code platformen zijn enorm:

Naast deze nieuwe generatie RAD (Rapid Application Development) tools, zien we ook de opkomst van de citizen developer. Dit zijn gedreven business gebruikers, met affiniteit voor technologie, die nieuwe applicaties bouwen dankzij low code application platformen.

Met de komst van Microsoft's Business Application Framework, waarin we applicaties terugvinden als PowerApps, Flow, de Common Data Service en PowerBI, investeert Microsoft volop in de uitbouw van hun low code platform. Het reikt verder dan de typische low code platformen, want het voorziet ook de nodige functionaliteiten rond business analytics en business automation, wat het een ideale oplossing maakt voor elke citizen developer in een Microsoft omgeving (SharePoint, Office365, eventueel ook Dynamics).

Tijdens dit namiddagseminar kijken we naar de mogelijke rol van citizen development en het Microsoft low-code application platform in uw bedrijf. We duiken in applicaties als PowerApps, Flow en de Common Data Service, en tonen met welk gemak nieuwe applicaties kunnen gebouwd worden. Wie zijn laptop meebrengt, krijgt een vliegende start in het bouwen van een typische applicatie. Ondertussen hebben in de voorbije sessies reeds een 30-tal IT-ers en ook niet IT-ers een mobiele applicatie gebouwd, die ze trots op hun smartphone demonstreerden.

Bereidt u dus voor op tal van boeiende inzichten in een platform dat een revolutie kan teweeg brengen binnen elke business landschap!

Wat leert u uit deze seminar ?

Inhoudelijk zullen we de volgende vragen beantwoorden:

Voor wie is dit seminar bestemd ?

Dit seminar is bedoeld voor iedereen met interesse in low code platformen, meer specifiek Microsoft PowerApps & Flow.
Dit is een kort overzicht van het programma van dit uniek seminar:

AGENDA » SPREKERS » REGISTER »

JA, ik ben geïnteresseerd !

Vragen hierover ? Geïnteresseerd maar u kan niet deelnemen ? Stuur ons een email.