Business Analyse Technieken (Workshop)

Business Analyse Technieken (Workshop)


Een Pragmatische Aanpak van Business Analyse, geillustreerd via case studies en oefeningen

7-8 February 2012 (10-18)
Locatie: Golden Tulip Brussels Airport (Diegem)
Gepresenteerd in het Nederlands door
Prijs: 1350 EUR (excl. 21% BTW)
Registreer NU » AGENDA » SPREKERS »

This event is history, please check out the NEXT SESSION

Check out our related open workshops:

Check out our related in-house workshops:


Leerobjectieven:

Waarom deze workshop ?

Een goede business analist moet de volgende competenties bezitten: hij of zij moet in staat zijn om de noden van de stakeholder te begrijpen door te communiceren, te onderzoeken en de juiste vereisten te valideren, alsook deze uniform neer te schrijven.

Business analisten worden tegenwoordig betrokken bij alle niveau's van het bedrijfsbeheer:

In deze tweedaagse workshop willen we de belangrijkste technieken alsook enkele minder bekende technieken bespreken en inoefenen, waardoor u tot een betere business analyse komt. Deze technieken bieden een pragmatische oplossing voor o.a. scoping, stakeholder management, het bepalen van de behoeften van een interne of externe klant (requirements analyse), het modelleren van bedrijfsprocessen met DFD en BPMN diagrammen, en het communiceren over bedrijfsprocessen, problemen en oplossingen via mindmaps en brown paper sessies. Bovendien past u deze technieken toe in een case study die een rode draad vormt doorheen de workshop, en die aldus op verschillende niveau's wordt uitgewerkt en verfijnd.

Uw docenten en begeleiders bij deze workshop, Christian Gijsels en Mark Willems, hebben een zeer ruime ervaring met business analyse, requirements management en het modelleren van bedrijfsprocessen, en ze zijn allebei nog dagelijks met business analyse bezig.

Wat leert u uit deze workshop ?

Tijdens deze workshop:

Voor wie is deze workshop bestemd ?

Deze workshop richt zich op iedereen die een goede business analyse belangrijk vindt, en die wil bijleren over de belangrijkste business analyse taken en technieken op een pragmatische wijze:

AGENDA » SPREKERS » REGISTER »

Vragen hierover ? Geïnteresseerd maar u kan niet deelnemen ? Stuur ons een email.