Business Analyse Technieken (Workshop)

Business Analyse Technieken (Workshop)


Welke technieken, diagramma's en aanpakken moet u zeker kennen als BA ? Een Survival Kit voor Succesvolle Business Analysten

10 September 2015 (14-21u)
Locatie: Golden Tulip Brussels Airport (Diegem)
Gepresenteerd in het Nederlands door Christian Gijsels
Prijs: 690 EUR (excl. 21% BTW)
Registreer NU » AGENDA » SPREKERS »

This event is history, please check out the NEXT SESSION

Check out our related open workshops:

Check out our related in-house workshops:


Leerobjectieven:

Wat leert u tijdens deze workshop ?

In deze workshop zullen we een 10-tal business analyse technieken, de bekendere maar ook enkele minder bekende technieken, bespreken en inoefenen, waardoor u elk business analyse project beter en efficienter aanpakt. Tijdens dit seminar ...

Na dit seminar ...

De methodes die we voorstellen en inoefenen zijn beproefd en easy-to-learn, gebaseerd op wereldwijde best practices, en ondersteund door tools. Bovendien zijn ze domeinonafhankelijk en verbeteren ze de kwaliteit en informatievergaring van de business analyse/analyst.

Waarom zou u aan deze workshop deelnemen ?

Een goede business analist moet de volgende competenties bezitten: hij of zij moet in staat zijn om de noden van de stakeholder te begrijpen door te communiceren, de juiste vereisten te onderzoeken en valideren, alsook deze uniform neer te schrijven.

Elke business analyst moet over een toolbox aan analysetechnieken beschikken...

Business analisten worden tegenwoordig betrokken bij alle niveau's van het bedrijfsbeheer:

Voor elk niveau zijn er een aantal technieken die u als business analyst zeker moet kennen om uw job succesvol uit te voeren.

In deze workshop willen we de belangrijkste technieken alsook enkele minder bekende technieken bespreken en inoefenen, waardoor u een betere business analyst wordt. Deze technieken bieden een pragmatische oplossing voor o.a. scoping, stakeholder management, het bepalen van de behoeften van een interne of externe klant (requirements analyse), het modelleren van bedrijfsprocessen met DFD en BPMN diagrammen, en het communiceren over bedrijfsprocessen, problemen en oplossingen via mindmaps en brown paper sessies. Bovendien past u deze technieken toe in een case study die een rode draad vormt doorheen de workshop, en die aldus op verschillende niveau's wordt uitgewerkt en verfijnd.

Uw docent en begeleider bij deze workshop, Christian Gijsels, heeft een zeer ruime ervaring met business analyse, requirements management en het modelleren van bedrijfsprocessen, en is dagelijks met business analyse bezig.

Voor wie is deze workshop bestemd ?

Deze workshop richt zich op iedereen die een goede business analyse belangrijk vindt, en die op een pragmatische wijze wil bijleren over de belangrijkste business analyse taken en technieken:

AGENDA » SPREKERS » REGISTER »

JA, ik ben geïnteresseerd !

Vragen hierover ? Geïnteresseerd maar u kan niet deelnemen ? Stuur ons een email.