Digital Transformation: de Toekomst van uw Business
 • (0)9 241.56.13
 • feedback@itworks.be

  Digital Transformation: de Toekomst van uw Business

  Van Digital Maturity tot Digital Advantage

   16 September 2013 (19-22u)
   CommunicatieLoft (Gent) (Gent)
   Prijs: 0 EUR

   Gepresenteerd in het Nederlands door

  This event is history, please check out the List of Upcoming Seminars

  These related seminars and workshops may also be of interest to you:


  Leerobjectieven:

  Op maandag 16 september 2013 (19u-20u30, ontvangst vanaf 18u30, networking mogelijkheid tot 22u00 met een hapje en drankje) organiseert I.T. Works een gratis avondevent met gastspreker Ron Tolido over Digital Transformation.

  Er is al veel gepubliceerd en gepresenteerd over e-business, e-commerce, multi-channel en de impact van mobile, cloud, ... maar eigenlijk staan we nog maar aan het begin van de digitale transformatie van onze bedrijven en de samenleving. Digitaal is inderdaad de nieuwe norm(cfr. het boek van Peter Hinssen), maar "we haven't seen anything yet" (cfr. video met Andy McAfee van MIT).

  Digitale transformatie is immers meer dan het inzetten van nieuwe technologie voor het benaderen van bestaande en nieuwe klanten en het verkopen van bestaande en nieuwe producten, het gaat ook over het aanpassen van business processen en workflows, andere manieren van werken, het verbeteren van prestaties, en last but not least over betere en nieuwe verdienmodellen van bedrijven. Dit zorgt niet alleen voor uitdagingen op technologisch vlak, maar vooral ook op organisatorisch, operationeel en strategisch vlak. En het laat de grenzen tussen bedrijfsvoering en ICT steeds meer vervagen.

  Onze gastspreker Ron Tolido zal het tijdens deze sessie vooral hebben over wat "digital transformation" betekent, en hoe een digitaal volwassener bedrijf meer omzet, meer winst en meer marktwaarde kan genereren. Ron is Chief Technology Officer van Capgemini (dat in samenwerking met MIT meerjarig onderzoek doet naar Digital Transformation), en een zeer getalenteerde spreker rond onderwerpen als technologie-trends, innovatie en architectuur. U kan hem volgen op twitter: @rtolido.

  Tijdens deze gratis avondsessie beantwoorden en bediscussieren we o.a. deze vragen:

  • Waarom is digital business in 2013 niet hetzelfde als e-business in 2003 ?
  • Waarom moeten bedrijven steeds digitaler worden ?
  • Hoe realiseer je digitale transformatie in een bedrijf ?
  • Wat is de rol van een Chief Digital Officer ?
  • Wat zijn de obstakels in de digitale transformatie en hoe werk je die weg ?
  • Hoe gebruik je Digital Maturity als Digital Advantage ?
  • Wat is de rol van de ICT afdeling in het digitale tijdperk ?
  • (Hoe) Kan ICT hierdoor beter samenwerken met marketing, sales, finance, ... ?
  • Hoe kan ICT gids spelen in de trend naar digitaal, social, mobile, cloud, big data, open/linked data, gamification, collaboration, analytics, ... ?
  • Wat betekent dit voor application design en development, enterprise architectuur, business process management, business/IT alignment, project management, outsourcing en alle andere topics die de ICT afdeling de voorbije jaren superbelangrijk vond ?
  • Welke zijn de belangrijkste stappen om uw bedrijf digitaal volwassener te maken ?
  • Wat zijn de succesverhalen waar we kunnen van leren ?
  • ... (vragen welkom)

  Registreer nu, het aantal plaatsen is beperkt !

  MeetupWe hebben besloten om de inschrijvingen voor onze gratis avondevents bij voorkeur te laten verlopen via het Meetup platform, waardoor u ziet wie er komt (inclusief foto en contactdetails) en welke andere meetups interessant kunnen zijn voor u, gebaseerd op uw interesses. Natuurlijk kan u ook registreren via onze web site (knop rechtsboven).

  Bekijk nu het volledige programma ...

  En bekijk wie deze opleiding presenteert ...

  JA, ik wil deelnemen !

  Vragen hierover ? Geïnteresseerd maar u kan niet deelnemen ? Stuur ons een email.

  ABOUT I.T. WORKS®

  I.T. Works has been organizing seminars and workshops on technical and business IT topics since 1992. Our high-quality, information-packed, vendor-independent events provide solutions to the problems that many IT and business professionals face today.

  CONTACT US

  I.T. Works
  Technologiepark 82, 9052 Gent
  Email: info@itworks.be
  Phone: +32 (9) 241.56.13
  Fax: +32 (9) 241.56.56
  BTW/VAT/RRRP: BE 0454.842.797

  © I.T. Works - All Rights Reserved