BPEL in Praktijk

BPEL in Praktijk


Real-life ervaringen met BPEL en proces-orchestratie

19 November 2008 (14-21)
Locatie: Pullman Diegem (Diegem)
Gepresenteerd in het Nederlands
Prijs: 540 EUR (excl. 21% BTW)
AGENDA » SPREKERS »

This event is history, please check out the List of Upcoming Seminars, or send us an email

Check out our related in-house workshops:


Leerobjectieven:

Waarom dit seminar ?

BPEL of Business Process Execution Language is de de-facto standaard voor het implementeren van processen en workflows onder de vorm van (web-) service orchestraties. Een service orchestratie beschrijft de verschillende stappen van een proces als een logische opeenvolging van service invocaties.

Met BPEL koppelt u de proces-logica los van de applicatie-code (.NET, Java, ...). Zelfs na een fundamentele wijziging in het proces dient men op BPEL-gebaseerde "dynamische applicaties" louter te herconfigureren ipv dure ingrepen op de bestaande broncode uit te voeren.

BPEL (momenteel in versie 2.0) is een open standaard van het OASIS consortium. Het biedt u een framework dat u toelaat om processen en workflows te implementeren en technisch te verrijken met geavanceerde features als:

BPEL bouwt verder op open en beproefde technologieën zoals WSDL, SOAP en XSD en staat daarom garant voor interoperabiliteit en porteerbaarheid.

Waarom mag u dit seminar niet missen ?

In dit vendor-onafhankelijk seminar leert u o.a.:

Dit seminar "BPEL in praktijk" wordt gepresenteerd door ervaren gebruikers van de technologie. De theorie wordt op een pragmatische manier toegelicht, en met voorbeelden uit de praktijk wordt u gewezen op best practices en pitfalls. U doet aldus praktijkgerichte kennis op van BPEL, gebaseerd op real-life ervaringen van de sprekers.

Voor wie is dit seminar bedoeld ?

Dit seminar is zowel bestemd voor:

AGENDA » SPREKERS »

Vragen hierover ? Geïnteresseerd maar u kan niet deelnemen ? Stuur ons een email.