Van Procesmodel tot Dynamische Applicatie

Van Procesmodel tot Dynamische Applicatie


Hoe verzoent u BPM en SOA in een flexibele, dynamisch aanpasbare applicatie-omgeving ? (=> Maximaliseer uw BPM en SOA investeringen)

12 June 2008 (14-21)
Locatie: Pullman Diegem (Diegem)
Gepresenteerd in het Nederlands
Prijs: 590 EUR (excl. 21% BTW)
AGENDA » SPREKERS »

This event is history, please check out the List of Upcoming Seminars, or send us an email

Check out our related in-house workshops:


Leerobjectieven:

Waarom dit seminar ?

De ICT markt wordt overspoeld met buzzwords en technologieën uit het BPM domein: BPO (business process oriëntatie of zelfs business process outsourcing), BPMS (systemen om aan business process management (BPM) te doen), BPMN (een standaardnotatie voor business processen), BPEL (een taal om de interactie tussen bedrijfsprocessen te beschrijven), SOA (service-georiënteerde architecturen), orchestratie (de samenhang tussen business processen), enz.

Dit uniek seminar biedt een antwoord op de vraag hoe u een concrete oplossing bouwt met behulp van deze nieuwe technologie, en het gaat daarbij in op een aantal hot topics en misverstanden:

Waarom mag u dit seminar niet missen ?

Tijdens dit seminar wordt uitgebreid ingegaan op de verschillende aspecten die de basis vormen van een effectief bedrijfsproces-georiënteerde oplossing.

Kortom, dit seminar biedt u de juiste mindset naar service orchestration, verbanden en links tussen BPM en SOA en dit vanuit een praktische en pragmatische invalshoek.

Focus gebieden van dit seminar:

De rode draad in het verhaal van dit praktijkgericht seminar wordt geïllustreerd door end-to-end een case te doorlopen.

Voor wie is dit seminar bedoeld ?

Dit seminar is bestemd voor iedereen die begaan is met de realisatie van proces- en SOA-georiënteerde oplossingen. Het geeft een overzicht van de beschikbare en toekomstige technologieën, tools en standaarden, maar de nadruk ligt vooral op de richtlijnen voor het ontwerpen van deze nieuwe architecturen.

In het bijzonder is dit seminar interessant voor: ICT managers, architecten, analisten, designers, developers, technology planners, consultants, systeemanalisten en -ontwerpers, databaseontwerpers en -beheerders.

AGENDA » SPREKERS »

Vragen hierover ? Geïnteresseerd maar u kan niet deelnemen ? Stuur ons een email.