BPM oplossingen voor het Microsoft platform

BPM oplossingen voor het Microsoft platform


Welke BPM tools en technologieen bestaan er voor het Microsoft platform ?

19 February 2009 (14-21)
Locatie: Pullman Diegem (Diegem)
Gepresenteerd in het Nederlands
Prijs: 590 EUR (excl. 21% BTW)
AGENDA » SPREKERS »

This event is history, please check out the List of Upcoming Seminars, or send us an email

Check out our related in-house workshops:


Leerobjectieven:

Waarom dit seminar ?

Dit seminar geeft een overzicht van de positie en strategie die Microsoft heeft in de wereld van Business Process Management (BPM) en Service-Oriented Architecture (SOA). Allereerst zal technologie-onafhankelijk bekeken worden wat de noden zijn van een BPMS en SOA qua applicatie-architectuur om dit te kunnen toetsen aan de Microsoft strategie.

Er wordt een overzicht gegeven over de huidige BPM en SOA mogelijkheden én de toekomstvisie van Microsoft hierop. Verder wordt een compleet overzicht gegeven van de waaier aan Microsoft produkten en technologieën die vandaag de dag voorhanden zijn ter verwezenlijking van een Business Process Management Systeem (BPMS).

Microsoft werkt nauw samen met externe partners om hun aanbod binnen de BPM wereld nog te versterken en uit te breiden in een coherente en volledig integreerbare wijze. Dit initiatief kent de naam "Microsoft Business Process Alliance (BPA)" en zal tijdens het seminar eveneens worden toegelicht omdat het de life-cycle van BPM systemen volledig afdekt.

Ter illustratie zal een produkt van één van deze Microsoft partners verder worden toegelicht om een praktisch idee te vormen van hoe de Microsoft tools worden uitgebreid tot een procesgedreven ontwikkelplatform.

Als afsluiter presenteren de sprekers van LoQutus u een concreet uitgewerkte business case van een compleet Business Process Management systeem.

Waarom mag u dit seminar niet missen ?

Concreet krijgt u antwoord op volgende vragen tijdens het seminar:

Voor wie is dit seminar bedoeld ?

Het seminar is bedoeld voor IT professionals die een volledig overzicht wensen te verkrijgen over de positie van Microsoft produkten en technologieën in de wereld van Business Process Management (BPM). Het geeft een overzicht van de beschikbare en toekomstige technologieën, tools en standaarden, maar de nadruk ligt vooral op de realisatie van een Microsoft-gebaseerde proces-gedreven omgeving, en de best practices hiervan.

In het bijzonder is dit seminar interessant voor: CIO's en ICT managers, architecten, analisten, designers, developers, technology planners, consultants, systeemanalisten en -ontwerpers, databaseontwerpers en -beheerders, inzoverre zij Microsoft technologie gebruiken of overwegen te gebruiken.

AGENDA » SPREKERS »

Vragen hierover ? Geïnteresseerd maar u kan niet deelnemen ? Stuur ons een email.