BPMN 2.0 in Practice (Workshop)

BPMN 2.0 in Practice (Workshop)


Practical workshop about setting up a BPM framework, and making good use of BPMN (in English)

11 October 2012 (14-21)
Locatie: Golden Tulip Brussels Airport (Diegem)
Gepresenteerd in het Nederlands door
Prijs: 690 EUR (excl. 21% BTW)
Registreer NU » AGENDA » SPREKERS »

This event is history, please check out the List of Upcoming Seminars, or send us an email

Check out our related open workshops:

Check out our related in-house workshops:

“Put the BPMN theory into practice !”

Leerobjectieven:

Waarom deze workshop ?

Deze workshop is een praktisch vervolg op de cursus "BPMN 2.0 Syntax en Positionering" en is dan ook vooral gericht op zij die reeds deze cursus bij I.T. Works volgden. Maar ook mensen die reeds een minimum theoretische kennis hebben van BPMN 1.2 via zelfstudie of projecten, kunnen deze cursus volgen om zo hun BPMN kennis in de praktijk om te zetten.

In deze workshop gaan we ons vooral focussen op hoe een BPM framework moet opgezet worden (dus de fases voor het modelleren) en hoe we daadwerkelijk efficiënte herbruikbare BPMN diagramma's kunnen modelleren en dit volgens de Best Practices in BPMN. Ook op het correct gebruik van Actoren en DataObjecten zullen we héél hard focussen.

Uw docent en begeleider bij deze workshop, Christian Gijsels, heeft dagelijkse ervaringen met het opzetten van BPM frameworks en heeft actief bijgedragen aan de tot standkoming van heel wat BPMN projecten, wat garandeert dat u zeer praktische en bruikbare informatie ontvangt.

Wat leert u uit deze workshop ?

  Zorg voor een goede kennis van de BPMN syntax

Schrijf in voor deze workshop en voor het seminar over de syntax en positionering van BPMN (met 10% korting !)

Na deze workshop:

Tijdens het workshop wordt intensief gebruik gemaakt van één of meerdere cases die als rode draad doorheen de workshop steeds verfijnd worden. Alle symbolen van BPMN 2.x zullen gebruikt worden tijdens deze BPMN workshop.

De workshop zelf is praktisch ingesteld. Iedereen mag zijn notebook meebrengen met daarop één of meerdere modelleertools. Wie nog geen modelleertool heeft, kan eventueel één van de volgende gratis modelleertools downloaden en installeren:

De deelnemers krijgen zodoende beter inzicht in de werking van BPMN ondersteunende tools door zelf met een BPMN tool te werken, of deze bij anderen aan het werk te zien. Bovendien kunnen we hierdoor tools vergelijken, makkelijk modellen tekenen en uitbreiden, impactanalyses doen, hergebruik illustreren, enz.

Voor wie is deze workshop bestemd ?

De workshop richt zich op iedereen die BPMN op een correcte en efficiënte manier wil gebruiken:

AGENDA » SPREKERS » REGISTER »

Vragen hierover ? Geïnteresseerd maar u kan niet deelnemen ? Stuur ons een email.