CMMI: Een Inleiding, Positionering en Evaluatie

CMMI: Een Inleiding, Positionering en Evaluatie


Dit seminar geeft een pragmatisch overzicht van het CMMI® model

29 March 2006 (14-21)
Locatie: Sofitel Diegem (Diegem near Brussels (Belgium))
Gepresenteerd in het Nederlands
Prijs: 540 EUR (excl. 21% BTW)
AGENDA » SPREKERS »

This event is history, please check out the List of Upcoming Seminars, or send us an email

Check out our related in-house workshops:


Sprekers:


Nico Marien (Prosource)

Nico Marien is medestichter en managing partner van Prosource. Hij is een SEI getrainde en ervaren CMMI expert en een SEI Authorized CMMI Instructor in wording. Hij leidt doorlichtingen van processen bij software organisaties en begeleidt meerdere procesverbeteringsprogramma’s. Hij is een PMI gecertificeerde Project Management Professional en Prince2 gecertificeerd Practitioner. Nico is de auteur en trainer van de Prosource Practical Project Management training.

Nico startte als consultant bij EDS waar hij betrokken was bij grote IT system development projecten. In 1994 kreeg hij de kans om een belangrijke rol te bekleden bij een eerste Noorse EDS account (Den norske Bank). Gedurende zijn vijfjarig verblijf in Scandinavië leidde hij verschillende grote projecten en was hij verantwoordelijk voor project management binnen EDS Scandinavië. In 1999 keerde Nico terug naar België als manager bij Deloitte & Touche – Enterprise Risk Services (ERS). Hier leidde hij verschillende audits en assessments binnen software development en andere organisaties. Eveneens startte hij de System Project Assurance service line binnen ERS en ontwikkelde samen met Marc De Mey de D&T internal project management methodology. Wanneer Nico Deloitte & Touche verliet was hij director for ERS, responsible for HR, service delivery quality and internal organisation.

Patrick Steyaert (Prosource)

Patrick Steyaert is senior process improvement coach bij Prosource. Hij is verantwoordelijk voor het doorlichten van de processen bij software organisaties en het begeleiden van procesverbeteringsprogramma’s. Hij is een SEI getrainde CMMI specialist met meer dan 10 jaar ervaring in software development management.

Patrick startte zijn carrière als researcher aan de Vrije Universiteit Brussel waar hij onderzoek verrichtte in het kader van object-georiënteerde software-ontwikkeling en evolutie van herbruikbare software componenten. In 1994 behaalde hij een doctoraat in de computerwetenschappen. Hij was actief betrokken bij de opstart van 2 VUB spin-off bedrijven – Softcore en MediaGenix. Van deze laatste leidde hij het software ontwikkelingsteam in de rol van Chief Technology Officer.

AGENDA »

Vragen hierover ? Geïnteresseerd maar u kan niet deelnemen ? Stuur ons een email.