Data Science Fundamentals voor BI Professionals

Data Science Fundamentals voor BI Professionals


Een gestructureerd overzicht van data science concepten, processen en technologie

18 October 2018 (14-21u)
Locatie: Holiday Inn Airport (Diegem)
Gepresenteerd in het Nederlands door Erik Fransen
Prijs: 720 EUR (excl. 21% BTW)
Registreer NU » AGENDA » SPREKERS »

This event is history, please check out the List of Upcoming Seminars, or send us an email

Check out our related open workshops:

Check out our related in-house workshops:


Leerobjectieven:

Waarom deze cursus ?

Er is een steeds groter groeiende behoefte om naast de bekende business intelligence (BI)-toepassingen als reports, dashboards en OLAP ook machine learning, data mining, artificial intelligence en predictive analytics (kortweg: Data Science) toepassingen te ontwikkelen voor en met de gebruikers.

Deze cursus is gericht op eenieder met een achtergrond in BI en datawarehousing die klaar wil zijn voor de nieuwste ontwikkelingen op het vlak van Data Science. In deze cursus gaan we in op de verschillen tussen Business Intelligence, datawarehousing, Big Data en Data Science en laten we zien wat Data Science is, waarom het voor BI en datawarehouse professionals interessant is en hoe u het praktisch kunt gaan inzetten voor uw gebruikers.

Wat leert u tijdens deze cursus ?

Na het volgen van deze cursus bent u in staat om de verschillende concepten en stappen in data science te benoemen, mee te praten en advies te geven over tools en implementatie. Wij tonen een aantal demo's van tools (Microsoft, Tibco, RapidMiner, ...), maar dit is geen cursus voor developers, hiervoor bestaan diverse andere workshops, webinars en trainingen allerhande.

Tijdens deze cursus krijgt u inzicht in:

Voor wie is deze cursus bestemd ?

Deze cursus richt zich tot iedereen die zich bezighoudt met business intelligence en datawarehousing en die mogelijkheden van data science wil leren kennen. Er zijn geen strikte toelatingseisen.

AGENDA » SPREKERS » REGISTER »

Vragen hierover ? Geïnteresseerd maar u kan niet deelnemen ? Stuur ons een email.