Data Vault Modellering in 1 Dag

Data Vault Modellering in 1 Dag


Een Eéndaags Diepgaand Overzicht van Data Vault Modellering

2 October 2014 (13.30-21u)
Locatie: Golden Tulip Brussels Airport (Diegem)
Gepresenteerd in het Nederlands door Antoine Stelma
Prijs: 850 EUR (excl. 21% BTW)
Registreer NU » AGENDA » SPREKERS »

This event is history, please check out the List of Upcoming Seminars, or send us an email

Check out our related open workshops:

Check out our related in-house workshops:


Leerobjectieven:

Data Vault: een Datamodellering Aanpak voor Enterprise Data Warehousing (EDW)

Data Vault modellering werd de afgelopen jaren een populaire standaard voor het modelleren van data warehouses. Vergeleken met andere aanpakken is Data Vault modellering een grote verandering - een nieuwe manier van denken over data warehousemodellering.

Deze training is gericht op alle kerncomponenten waaruit het Data Vault modelleringsparadigma is opgebouwd. Het gaat daarmee verder dan een introductie: u krijgt een gedegen en praktisch overzicht van de mogelijkheden - samengebald in één dag. Omdat er veel te behandelen is, wordt de cursus aangevuld met een rijke verzameling aan exclusief achtergrondmateriaal. Dit materiaal is bedoeld om het leerproces te ondersteunen, zowel tijdens dit seminar als erna. Bovendien begint dit seminar om 13u30 in tegenstelling tot al onze klassieke 14-21u seminars, en het eindigt met een "bekwaamheidsproef" waarin uw begrip van Data Vault wordt getoetst.

Deze cursus, het achtergrondmateriaal en de bekwaamheidsproef werden opgesteld door Hans Hultgren, oprichter van Genesee Academy en auteur van het boek "Modeling the Agile Data Warehouse with Data Vault (Volume 1)". U krijgt dit boek gratis bij uw deelname.

Wat leert u in deze Data Vault Modellering cursus ?

Deze cursus behandelt Data Vault modellering en bevat zowat theoretische als praktische (via groepsoefeningen) elementen om een gedegen begrip van de Data Vault modellering op te bouwen en te begrijpen hoe deze aanpak de doelen van het data warehouse ondersteunen.

Thema's die aan bod komen zijn:

De onderdelen zijn zodanig ontworpen dat een consistente en heldere boodschap over de fundamenten van Data Vault modellering wordt overgebracht.

De cursusdag is intensief en interactief van opzet. Gedurende de dag wordt er afwisselend plenair cursus gegeven en aan cases en opdrachten gewerkt. De dag wordt afgesloten met een bekwaamheidsproef.

Doelgroep

De cursus is gericht op business intelligence en data warehousing professionals. Deze cursus is ideaal voor eenieder die kennis wil maken met Data Vault of op het punt staat om met Data Vault aan de slag te gaan en wil begrijpen wat Data Vault daadwerkelijk inhoudt.

We mikken daarbij in de eerste plaats op de volgende betrokkenen bij uw datawarehouse:

Maar omdat de Data Vault concepten sterk gerelateerd zijn aan de werking van de business, zullen ook deelnemers met een business perspectief profiteren van deze cursus.

AGENDA » SPREKERS » REGISTER »
Vragen hierover ? Geïnteresseerd maar u kan niet deelnemen ? Stuur ons een email.