Datawarehouse Automation
 • (0)9 241.56.13
 • feedback@itworks.be

  Datawarehouse Automation

  Hoe kan u grote delen van uw datawarehouse genereren in plaats van handmatig te programmeren, o.a. via de Data Vault techniek?

    6 February 2014 (14-21u)
   Golden Tulip Brussels Airport (Diegem)
   Prijs: 690 EUR (excl. 21% BTW)

   Gepresenteerd in het Nederlands door Antoine Stelma

  This event is history, please check out the List of Upcoming Seminars

  These related seminars and workshops may also be of interest to you:


  Leerobjectieven:

  Waarom deze training ?

  Nieuwe technologieën en methodieken maken het in toenemende mate mogelijk om SQL-code, ETL-code, dimensionele modellen en zelfs analytische kubussen voor de realisatie van uw datawarehouse te genereren in plaats van handmatig te programmeren, zeker indien gebruikt gemaakt wordt van het Data Vault concept. Dit leidt enerzijds tot een structurele versnelling van het ontwikkelproces, maar anderzijds draagt het ook bij tot het verhogen van de algehele kwaliteit van het datawarehouse.

  Deze crash course licht de actuele mogelijkheden en onmogelijkheden van datawarehouse (DWH) Automation toe en plaatst deze in perspectief ten opzichte van het gehele BI/DWH landschap. Eenieder die te maken heeft met bijvoorbeeld architectuurkeuzes, modellering en/of toolselectie, realisatie- en implementatietrajecten in het kader van business intelligence en/of datawarehousing zou op de hoogte moeten zijn van de mogelijkheden en technische, methodische en organisatorische randvoorwaarden van DWH Automation. De crash course Datawarehouse Automation biedt u en uw collega's de mogelijkheid om die kennis snel en effectief op te doen!

  Deze cursus geeft actueel inzicht in DWH Automation: de functionaliteiten ervan, welke uitdagingen het helpt aanpakken (en welke niet) en een actueel overzicht van tools (inclusief demo's) en methodieken voor het effectief automatiseren van datawarehouse en datamarts. Na het volgen van deze cursus bent u in staat een gefundeerde afweging te maken en te discussiëren over de toepasbaarheid van DWH Automation voor uw BI/DWH omgeving en organisatie. Bovendien worden u de handvatten aangereikt om de haalbaarheid voor uw eigen BI/DWH omgeving gefundeerd te onderzoeken.

  Deze crash course over datawarehouse automation wordt verzorgd door zeer ervaren BI/DWH professionals die reeds verschillende DWH Automation projecten hebben uitgevoerd in (complexe) omgevingen.

  Wat leert u tijdens deze training ?

  Tijdens deze intensieve en interactieve cursus krijgt u een antwoord op deze en andere vragen:

  • Wat is Datawarehouse Automation (DWA) ?
  • Wat is Data Vault ?
  • Wat zijn de technische, methodische en organisatorische randvoorwaarden ?
  • Waar past het Data Vault concept in DWA ?
  • Welke varianten zijn te onderkennen ?
  • Positie en strategie DWA
  • Welke rol speelt DWA in datamanagement ?
  • Welke tools, instrumenten, methoden en best practices zijn er beschikbaar en welke kennis is noodzakelijk om deze succesvol toe te passen ?
  • Discussies over gebruik en toepassingen met ervaren consultants uit de praktijk

  Voor wie is deze training bestemd ?

  Deze Crash Course is met name geschikt voor de ervaren BI/DWH professional in zowel een technische, een functionele of leidinggevende/beslissende rol, zoals:

  • Data modellers
  • Ervaren ontwikkelaars
  • Architecten
  • Projectmanagers
  • ICT- en/of BI managers.

  Bekijk nu het volledige programma ...

  En bekijk wie deze opleiding presenteert ...

  JA, ik wil deelnemen !

  Vragen hierover ? Geïnteresseerd maar u kan niet deelnemen ? Stuur ons een email.

  ABOUT I.T. WORKS®

  I.T. Works has been organizing seminars and workshops on technical and business IT topics since 1992. Our high-quality, information-packed, vendor-independent events provide solutions to the problems that many IT and business professionals face today.

  CONTACT US

  I.T. Works
  Technologiepark 82, 9052 Gent
  Email: info@itworks.be
  Phone: +32 (9) 241.56.13
  Fax: +32 (9) 241.56.56
  BTW/VAT/RRRP: BE 0454.842.797

  © I.T. Works - All Rights Reserved