Datawarehouse Automation

Datawarehouse Automation


Hoe kan u grote delen van uw datawarehouse genereren in plaats van handmatig te programmeren, o.a. via de Data Vault techniek?

6 February 2014 (14-21u)
Locatie: Golden Tulip Brussels Airport (Diegem)
Gepresenteerd in het Nederlands door Antoine Stelma
Prijs: 690 EUR (excl. 21% BTW)
Registreer NU » AGENDA » SPREKERS »

This event is history, please check out the List of Upcoming Seminars, or send us an email

Check out our related open workshops:

Check out our related in-house workshops:


Leerobjectieven:

Waarom deze training ?

Nieuwe technologieën en methodieken maken het in toenemende mate mogelijk om SQL-code, ETL-code, dimensionele modellen en zelfs analytische kubussen voor de realisatie van uw datawarehouse te genereren in plaats van handmatig te programmeren, zeker indien gebruikt gemaakt wordt van het Data Vault concept. Dit leidt enerzijds tot een structurele versnelling van het ontwikkelproces, maar anderzijds draagt het ook bij tot het verhogen van de algehele kwaliteit van het datawarehouse.

Deze crash course licht de actuele mogelijkheden en onmogelijkheden van datawarehouse (DWH) Automation toe en plaatst deze in perspectief ten opzichte van het gehele BI/DWH landschap. Eenieder die te maken heeft met bijvoorbeeld architectuurkeuzes, modellering en/of toolselectie, realisatie- en implementatietrajecten in het kader van business intelligence en/of datawarehousing zou op de hoogte moeten zijn van de mogelijkheden en technische, methodische en organisatorische randvoorwaarden van DWH Automation. De crash course Datawarehouse Automation biedt u en uw collega's de mogelijkheid om die kennis snel en effectief op te doen!

Deze cursus geeft actueel inzicht in DWH Automation: de functionaliteiten ervan, welke uitdagingen het helpt aanpakken (en welke niet) en een actueel overzicht van tools (inclusief demo's) en methodieken voor het effectief automatiseren van datawarehouse en datamarts. Na het volgen van deze cursus bent u in staat een gefundeerde afweging te maken en te discussiëren over de toepasbaarheid van DWH Automation voor uw BI/DWH omgeving en organisatie. Bovendien worden u de handvatten aangereikt om de haalbaarheid voor uw eigen BI/DWH omgeving gefundeerd te onderzoeken.

Deze crash course over datawarehouse automation wordt verzorgd door zeer ervaren BI/DWH professionals die reeds verschillende DWH Automation projecten hebben uitgevoerd in (complexe) omgevingen.

Wat leert u tijdens deze training ?

Tijdens deze intensieve en interactieve cursus krijgt u een antwoord op deze en andere vragen:

Voor wie is deze training bestemd ?

Deze Crash Course is met name geschikt voor de ervaren BI/DWH professional in zowel een technische, een functionele of leidinggevende/beslissende rol, zoals:

AGENDA » SPREKERS » REGISTER »

Vragen hierover ? Geïnteresseerd maar u kan niet deelnemen ? Stuur ons een email.