Enterprise Content Management

Enterprise Content Management


Concepten, business case, technologie voor het beheer en terugvinden van informatie, Web content en documenten.

6 October 2004 (14-21)
Locatie: Business Faculty Brussel (Neder-over-Heembeek)
Gepresenteerd in het Nederlands door
Prijs: 480 EUR (excl. 21% BTW)
AGENDA » SPREKERS »

This event is history, please check out the List of Upcoming Seminars, or send us an email

Check out our related in-house workshops:


Leerobjectieven:

Waarom dit seminar ?

Documentbeheerssystemen zijn al zo'n 15 jaar een vaste waarde in softwareland. Met de komst van het web was er plots nood aan een nieuwe categorie van toepassingen die toelieten de inhoud van websites op een efficiŽnte manier te onderhouden: de Web Content management tools.

  Gratis: ECM Gids 2005!

Inbegrepen in uw inschrijving krijgt u de ECM Gids 2005 (waarde €79).


Meer info

Deze twee markten van Document management en Web Content management zijn aan het vervloeien in wat "Enterprise Content Management" werd gedoopt. De term behelst de aanmaak, het beheer en de publicatie van bedrijfsinhoud in alle mogelijke vormen (documenten in blobs, maar evengoed XML files, relationele databasesystemen of repositories van herassembleerbare documentcomponenten). Ook tot voor kort aparte niche-activiteiten als digital asset management en source control worden bij ECM gerekend. Gemeenschappelijk kernpunt is het beter laten renderen van de arbeidsintensieve en dus dure activiteit die de creatie van content is. Enterprise Content Management is daarmee ook een zaak van elk bedrijf, niet alleen van de publishing industrie waarmee het soms geassocieerd wordt.

Vendors proberen vanuit hun eigen historische discipline dť referentie te worden in deze geÔntegreerde visie. Net omdat contentbeheer zoveel met processen te maken heeft, is het belangrijk een goede analyse te maken van de content die in uw bedrijf circuleert en hoe er (beter) gebruik kan van gemaakt worden, om dan pas de geschikte toolkeuze te maken. Bij de toolkeuze zelf is het dan weer letten op de openheid van de technologie, zodat u later niet voor dure verrassingen komt te staan in deze snel evoluerende markt.

Welke vragen worden op dit seminar beantwoord ?

Voor wie is dit seminar bestemd ?

AGENDA » SPREKERS »

Vragen hierover ? Geïnteresseerd maar u kan niet deelnemen ? Stuur ons een email.