Enterprise Portals
 • (0)9 241.56.13
 • feedback@itworks.be

  Enterprise Portals

  Een gepersonaliseerde en gebruiksvriendelijke interface die informatie, applicaties en processen centraliseert waardoor u uw job beter en produktiever kan uitvoeren.

   29 September 2004 (14-21)
   Business Faculty Brussel (Neder-over-Heembeek)
   Prijs: 480 EUR (excl. 21% BTW)

   Gepresenteerd in het Nederlands door

  This event is history, please check out the List of Upcoming Seminars

  These related seminars and workshops may also be of interest to you:


  Leerobjectieven:

  Waarom dit seminar ?

  Enterprise Portals Portals (bedrijfsportalen) zijn de voor de hand liggende manier geworden om informatie binnen een bedrijf te verspreiden, en gepersonaliseerde self-service mogelijk te maken voor klanten, partners en werknemers. Een portal hoort de gebruiker in één oogopslag een overzicht te bieden op zijn/haar eigen werkomgeving, in de vorm van gegevens, applicaties en know-how. Maar wat zit er nu precies achter het "buzzword"? Wat zijn de belangrijkste toepassingsmogelijkheden voor een portal ? Is een portal gewoon een andere manier om applicatie-integratie (EAI) software aan de man te brengen? Waar betaalt een portalinvestering zich het snelst terug: "Employee Self-Service" (zowat de belangrijkste Business-to-Employee (B2E) applicatie), of in een B2B context, waar een portal CRM- en SCM functionaliteiten in zich verenigt? Wordt 2004 het jaar van de "process portals", die naast content en applicaties nu ook bedrijfsprocessen zullen aanbieden ? Deze en andere vragen worden beantwoord in dit eendaags seminar.

  Het is in elk geval drummen aan de portal aanbieders zijde. Zowel de grote softwarehuizen als IBM, SAP, Microsoft, Oracle, Computer Associates, Sybase, ..., en meer kleinere gespecialiseerde spelers als Citrix, Hummingbird en Plumtree proberen een stuk van de koek te veroveren. Maar wat zijn nu de sterktes en zwaktes van al die producten? Welke vendors zullen de strijd overleven? Ondanks de verderschrijdende marktconsolidatie is het kiezen van de juiste bedrijfsportaal nog steeds geen sinecure. We hopen dat dit seminar u voldoende informatie kan geven bij die keuze.

  Verder zullen we het ook hebben over de implementatie van bedrijfsportalen en portal-ready applicaties in het algemeen, alsook over de requirements voor een flexibele en veilige portaalarchitectuur, en de integratie met back-end applicaties. Tenslotte bekijken we de impact op de bedrijfsorganisatie en processen, en de kritische succesfactoren in een portaalproject.

  Dit wordt geillustreerd via enkele case studies, gebaseerd op de praktische ervaringen in het ontwerp en de implementatie van enterprise portals.

  Waarom dit seminar ?

  Dit seminar geeft een antwoord op deze en andere vragen:

  • Wat is een enterprise portal ?
  • De business case: waarom en wanneer hebt u een portal oplossing nodig ?
  • Hoe organiseert u content management en enterprise portals om een gepersonaliseerde ervaring aan te bieden ?
  • Hoe beheert u een grote verscheidenheid aan portaal-content (zowel gestructureerd en ongestructureerd), zoals documenten, files, links, HTML, XML, database data, applicatie-data, images, enz ?
  • Hoe kunnen gebruikers doorheen de organisatie de portaal van inhoud voorzien en die beheren ?
  • Hoe worden access control en authenticatie in een portaal geregeld?
  • Wat zijn de best renderende en succesformules bij bedrijfsportalen?
  • Wordt 2004 het jaar van het "process portal", m.a.w. hoe integreert u bedrijfsprocessen, workflow en collaboration in een portal?

  (Vanzelfsprekend verwachten we bijkomende vragen op seminars@itworks.be !)

  Voor wie is dit seminar bestemd ?

  Dit seminarie is bijzonder nuttig voor

  • Beslissingsnemers die de business voordelen van bedrijfsportalen en hun impact op de productiviteit willen begrijpen
  • IT professionals die op de hoogte willen blijven van de nieuwste oplossingen om de kennis aanwezig in hun organisatie, te beheren.
  • Intranetbeheerders die hun bestaande intranet willen upgraden.
  • Webontwikkelaars die een overzicht willen krijgen van de beste ontwikkeltools en methodes om een portaal te ontwikkelen
  • IT managers die willen leren hoe een bedrijfsportaal kan worden ingepast in een bestaande IT infrastructuur.
  • Systeemintegratoren, consultants en aanbieders die willen bijblijven in deze volgende stap in de evolutie van web development.
  • Iedereen die wil leren hoe bedrijven in verschillende sectoren bedrijfsportalen gebruiken om hun bedrijfsactiviteiten te stroomlijnen.

  Bekijk nu het volledige programma ...

  En bekijk wie deze opleiding presenteert ...

  Vragen hierover ? Geïnteresseerd maar u kan niet deelnemen ? Stuur ons een email.

  ABOUT I.T. WORKS®

  I.T. Works has been organizing seminars and workshops on technical and business IT topics since 1992. Our high-quality, information-packed, vendor-independent events provide solutions to the problems that many IT and business professionals face today.

  CONTACT US

  I.T. Works
  Technologiepark 82, 9052 Gent
  Email: info@itworks.be
  Phone: +32 (9) 241.56.13
  Fax: +32 (9) 241.56.56
  BTW/VAT/RRRP: BE 0454.842.797

  © I.T. Works - All Rights Reserved