Enterprise Portals

Enterprise Portals


Een gepersonaliseerde en gebruiksvriendelijke interface die informatie, applicaties en processen centraliseert waardoor u uw job beter en produktiever kan uitvoeren.

29 September 2004 (14-21)
Locatie: Business Faculty Brussel (Neder-over-Heembeek)
Gepresenteerd in het Nederlands door
Prijs: 480 EUR (excl. 21% BTW)
AGENDA » SPREKERS »

This event is history, please check out the List of Upcoming Seminars, or send us an email

Check out our related in-house workshops:


Leerobjectieven:

Waarom dit seminar ?

Enterprise Portals Portals (bedrijfsportalen) zijn de voor de hand liggende manier geworden om informatie binnen een bedrijf te verspreiden, en gepersonaliseerde self-service mogelijk te maken voor klanten, partners en werknemers. Een portal hoort de gebruiker in één oogopslag een overzicht te bieden op zijn/haar eigen werkomgeving, in de vorm van gegevens, applicaties en know-how. Maar wat zit er nu precies achter het "buzzword"? Wat zijn de belangrijkste toepassingsmogelijkheden voor een portal ? Is een portal gewoon een andere manier om applicatie-integratie (EAI) software aan de man te brengen? Waar betaalt een portalinvestering zich het snelst terug: "Employee Self-Service" (zowat de belangrijkste Business-to-Employee (B2E) applicatie), of in een B2B context, waar een portal CRM- en SCM functionaliteiten in zich verenigt? Wordt 2004 het jaar van de "process portals", die naast content en applicaties nu ook bedrijfsprocessen zullen aanbieden ? Deze en andere vragen worden beantwoord in dit eendaags seminar.

Het is in elk geval drummen aan de portal aanbieders zijde. Zowel de grote softwarehuizen als IBM, SAP, Microsoft, Oracle, Computer Associates, Sybase, ..., en meer kleinere gespecialiseerde spelers als Citrix, Hummingbird en Plumtree proberen een stuk van de koek te veroveren. Maar wat zijn nu de sterktes en zwaktes van al die producten? Welke vendors zullen de strijd overleven? Ondanks de verderschrijdende marktconsolidatie is het kiezen van de juiste bedrijfsportaal nog steeds geen sinecure. We hopen dat dit seminar u voldoende informatie kan geven bij die keuze.

Verder zullen we het ook hebben over de implementatie van bedrijfsportalen en portal-ready applicaties in het algemeen, alsook over de requirements voor een flexibele en veilige portaalarchitectuur, en de integratie met back-end applicaties. Tenslotte bekijken we de impact op de bedrijfsorganisatie en processen, en de kritische succesfactoren in een portaalproject.

Dit wordt geillustreerd via enkele case studies, gebaseerd op de praktische ervaringen in het ontwerp en de implementatie van enterprise portals.

Waarom dit seminar ?

Dit seminar geeft een antwoord op deze en andere vragen:

(Vanzelfsprekend verwachten we bijkomende vragen op seminars@itworks.be !)

Voor wie is dit seminar bestemd ?

Dit seminarie is bijzonder nuttig voor

AGENDA » SPREKERS »

Vragen hierover ? Geïnteresseerd maar u kan niet deelnemen ? Stuur ons een email.