E-mail Management

E-mail Management


Beveiliging, betrouwbaarheid, opslag en retrieval, alternatieven en Best Practices.

16 February 2005 (14-21)
Locatie: Sofitel Diegem (Diegem near Brussels (Belgium))
Gepresenteerd in het Nederlands
Prijs: 480 EUR (excl. 21% BTW)
AGENDA » SPREKERS »

This event is history, please check out the List of Upcoming Seminars, or send us an email

Check out our related in-house workshops:


Leerobjectieven:

Waarom dit seminar ?

Bedrijven realiseren zich dat e-mail van comfortinstrument tot kritische applicatie is uitgegroeid. Voor veel gebruikers is de e-mailclient het voornaamste werkinstrument, en ze verwachten van e-mail dezelfde beschikbaarheid als van een telefoonsysteem. Gebruikers (én management) hechten dezelfde waarde aan een e-mail als aan een fax of een gehandtekende brief. Die vanzelfsprekendheid en verwachtingen staan in schril contrast met de beperkingen van het e-mailprotocol inzake authenticiteit en zekerheid van aflevering en de kwetsbaarheid voor spam en malware.

De groeiende nood aan opslag voor e-mail laat zich merken in IT-budgetten. De steeds hogere eisen voor het betrouwbaar archiveren, kunnen terugvinden en aantoonbaar maken van bedrijfsdata (en dus ook e-mail) bezorgen IT managers hoofdbrekens.

De nood tot e-mailmanagement heeft een aantal softwareproducenten ertoe aangezet een specifiek aanbod hiervoor te ontwikkelen, met de overname van Veritas (archivering) door Symantec (beveiliging) als illustratie van de zoektocht naar een totaaloplossing.

Dit seminarie geeft een overzicht van de tools en technologie voor de beveiliging en archivering van e-mail. Maar het onderzoekt ook een paar alternatieven voor het gebruik van e-mail en geeft u de argumenten in handen om e-mailmanagement bij de bedrijfsleiding aan te kaarten.

Welke vragen worden op dit seminar beantwoord ?

Voor wie is dit seminar bestemd ?

AGENDA » SPREKERS »

Vragen hierover ? Geïnteresseerd maar u kan niet deelnemen ? Stuur ons een email.