Enterprise 2.0: hoe Web 2.0 medewerkers beter laat samenwerken

Enterprise 2.0: hoe Web 2.0 medewerkers beter laat samenwerken


Hoe benut u het gebruik van Web 2.0 en social software in uw bedrijf ?

25 March 2009 (14-18u)
Location: Pullman Diegem (Diegem)
Gepresenteerd in het Nederlands door
Prijs: 360 EUR (excl. 21% BTW)
AGENDA » SPREKERS »


This event is history, please check out the List of Upcoming Seminars

Check out our related open workshops:

Check out our related in-house workshops:


Sprekers:


Jeroen Derynck (the thinking ape)
the thinking ape

Jeroen Derynck studeerde vertaalkunde en koppelde dit aan een postgraduaat in media en communicatie (Universiteit Gent). Als social media consultant maakt Jeroen bedrijven wegwijs in de "genetwerkte" samenleving. Hij adviseert en spreekt over sociale media en Web/Enterprise 2.0 in domeinen als marketing & communicatie, HR en IT.

Gedurende zijn carrière heeft Jeroen een sterke expertise opgebouwd in het managen van verandertrajecten. Vanaf 1997 werkte hij als project manager, CRM consultant en trainer in binnen- en buitenland voor bedrijven als Volvo, Sitel en Postbank. In 2001 ging hij de bancaire toer op en leide bij ING verschillende CRM, sourcing en transformatieprojecten. Als lid van het management team was hij o.a. verantwoordelijk voor domeinen als project management en business support. In 2007 besloot Jeroen de bankwereld achter zich te laten om zich op zijn passie toe te leggen: communicatie.

Hij heeft nu zijn eigen bedrijf the thinking ape en begeleidt bedrijven op het gebied van change management, cultuurverandering en (IT-enabled) innovatie. Daarnaast is hij ook actief als verandermanager en communicatiestrateeg en buigt zich over vraagstukken als employee engagement, het nieuwe werken en de intrede van de Generation Y op de arbeidsmarkt.

Ben Caudron (Ben Caudron's homepage)
Ben Caudron's homepage

Ben Caudron is een gewaardeerd adviseur voor business managers. Gebaseerd op zijn jarenlange ervaring in de academische wereld, als entrepreneur en als manager, is hij een bevoorrechte partner voor managers die hun strategie willen creeren of verbeteren, die het belang begrijpen van ervaring als leidraad in innovation en change management; of die op zoek zijn naar advies over Personal Growth.

AGENDA »

Vragen hierover ? Geïnteresseerd maar u kan niet deelnemen ? Stuur ons een email.