De Toekomst van ICT

De Toekomst van ICT
26 October 2004 (14-21)
Locatie: Sofitel Diegem (Diegem near Brussels (Belgium))
Gepresenteerd
Prijs: 480 EUR (excl. 21% BTW)
AGENDA » SPREKERS »

This event is history, please check out the List of Upcoming Seminars, or send us an email

Check out our related in-house workshops:


Leerobjectieven:

Waarom dit seminar ?

Tijdens dit speciaal event brengen 2 topsprekers - Rick van der Lans en Peter Hinssen - een visie op wat er gaat gebeuren in bv. software ontwikkeling, web services, service-oriented architectures (SOA), enterprise toepassingen, architectuur, IT management, en de toekomstige rol van IT (en de rol hierin van de IT verantwoordelijke, architect, ontwikkelaar, consultant, leverancier, enz).

  Extra 20% korting!

Tip: U krijgt 20% korting indien u ook inschrijft voor De Toekomst van Internet en e-Business.
Registreer hier voor beide seminars.

Tevens laten we 2 andere IT specialisten aan het woord die een visie brengen op respectievelijk EAI (Enterprise Applicatie-Integratie) en BPM (Business Process Management). Nu de IT budgetten nog steeds onder druk staan bij de meeste bedrijven, en is er een roep naar rationalisatie, consolidatie (meer doen met minder), business/IT alignment en IT governance. M.a.w. er moet meer nagedacht worden over het strategisch belang van IT, en er moet een duidelijke return zijn van de IT projecten voor de business.

BPM kan enorm helpen om processen in kaart te brengen en dus om business en IT processen te aligneren. Bovendien is applicatie-integratie een belangrijke kostenfactor in ICT, die kan opgelost worden via een EAI laag die applicaties integreert, zodat niet bij elke nieuwe applicatie de integratieproblematiek met alle andere applicaties moet opgelost worden. Vermoedelijk zullen Web services een belangrijker rol spelen voor EAI in de toekomst, en ook dit is een belangrijk thema op dit uniek seminar.

We sluiten af met een discussie over de hete hangijzers in ICT vandaag, en hoe hierop het best gereageerd wordt (kostenbesparingen, meer doen met minder, consolidatie, outsourcing, software schrijven vs. pakketten kopen, IT architectuur en standaarden zoals Java/J2EE en .NET, best-of-breed vs. one-vendor-does-all, utility computing, business/IT alignment, IT governance, ...).

Welke vragen worden beantwoord tijdens dit seminar ?

Voor wie is dit seminar bestemd ?

ICT-Verantwoordelijken die benieuwd zijn naar wat deze sprekers als belangrijke nieuwe ontwikkelingen zien, zodat zij zich hierop kunnen voorbereiden.

Bovendien kunt u op dit "Best of I.T. Works" event ideeën wisselen met talloze collega's die dezelfde uitdagingen tegemoet zien als uzelf.

AGENDA » SPREKERS »

Vragen hierover ? Geïnteresseerd maar u kan niet deelnemen ? Stuur ons een email.