De Toekomst van ICT

De Toekomst van ICT


Het jaarlijks overzicht van de belangrijkste ICT thema's

20 October 2005 (14-21)
Locatie: Sofitel Diegem (Diegem near Brussels (Belgium))
Gepresenteerd in het Nederlands
Prijs: 540 EUR (excl. 21% BTW)
AGENDA » SPREKERS »

This event is history, please check out the List of Upcoming Seminars, or send us an email

Check out our related in-house workshops:


Leerobjectieven:

Waarom dit seminar ?

Tijdens dit speciaal event brengen 2 topsprekers - Rick van der Lans en Peter Hinssen - een visie op wat er gaat gebeuren in bv. software ontwikkeling, web services, service-oriented architectures (SOA), enterprise toepassingen, architectuur, IT management, en de toekomstige rol van IT (en de rol hierin van de IT verantwoordelijke, architect, ontwikkelaar, consultant, leverancier, enz).

Tevens laten we 2 andere IT specialisten aan het woord - Stijn Bijnens en Hendrik Vanmaele - die een visie brengen op de toekomst van security en het belang van BPM (Business Process Management). Nu de IT budgetten nog steeds onder druk staan bij de meeste bedrijven, is er een roep naar rationalisatie, consolidatie (meer doen met minder), business/IT alignment en IT governance. M.a.w. er moet meer nagedacht worden over het strategisch belang van IT, en er moet een duidelijke return zijn van de IT projecten voor de business.

BPM kan enorm helpen om processen in kaart te brengen en dus om business en IT processen te aligneren. Business/IT alignment is een belangrijk thema op dit uniek seminar, wat ook wordt geillustreerd door de 5de spreker - Carl Tilkin-Franssens, die vanuit de praktijk een visie geeft op IT sourcing, outsourcing en de nieuwe rol van de IT Manager / CIO.

Welke vragen worden beantwoord tijdens dit seminar ?

Voor wie is dit seminar bestemd ?

ICT-Verantwoordelijken die benieuwd zijn naar wat deze sprekers als belangrijke nieuwe ontwikkelingen zien, zodat zij zich hierop kunnen voorbereiden.

Bovendien kunt u op dit "Best of I.T. Works" event ideeën uitwisselen met talloze collega's die dezelfde uitdagingen tegemoet zien als uzelf.

AGENDA » SPREKERS »

Vragen hierover ? Geïnteresseerd maar u kan niet deelnemen ? Stuur ons een email.