De Toekomst van ICT
 • (0)9 241.56.13
 • feedback@itworks.be

  De Toekomst van ICT

  Het jaarlijks overzicht van de belangrijkste ICT thema's

   23 November 2006 (14-21)
   Sofitel Diegem (Diegem near Brussels (Belgium))
   Prijs: 540 EUR (excl. 21% BTW)

   Gepresenteerd in het Nederlands door

  This event is history, please check out the List of Upcoming Seminars

  These related seminars and workshops may also be of interest to you:


  Leerobjectieven:

  Waarom dit seminar ?

  Op 23 november 2006 organiseert I.T. Works opnieuw het succesvolle seminar "De Toekomst van ICT". Tijdens dit speciaal event brengen een aantal topsprekers waaronder Rick van der Lans en Peter Hinssen een visie op wat er gaat gebeuren in ICT.

  Bedrijven staan onder steeds grotere druk om sneller in te spelen op nieuwe opportuniteiten, meer klantgericht te zijn, en terzelfdertijd kosten te besparen. Om dit alles te realiseren, hebben bedrijven een flexibelere IT organisatie nodig. Bovendien moeten bedrijven afstappen van hun functionele, produkt en taakfocus, en een sterkere procesvisie ontwikkelen, waarbij processen de grenzen van departementen en zelfs de muren van individuele bedrijven overstijgen.

  Peter Hinssen opent het seminar met de belangrijkste trends in software en infrastructuur, zoals Web 2.0, AJAX, virtualisatie en on-demand, die kunnen leiden tot gebruiksvriendelijker applicaties en tot belangrijke kostenbesparingen in uw IT organisatie. Vervolgens legt Hendrik Vanmaele uit hoe u uw IT organisatie meer procesgeorienteerd maakt, en hoe u meetpunten inbouwt om de performantie van uw IT afdeling te meten.

  Rick van der Lans gaat dieper in op de discussie of een Service-Oriented Architecture (SOA) gewoon leuk nieuw speelgoed is voor de IT afdeling, of wel degelijk voordelen kan bieden aan de business. Een SOA kan volgens Gartner niet zonder een uitgekiende informatie-management strategie, en dus zet Jan Henderyckx de buzzwords terzake op een rijtje, en geeft hij aan waarom u voordeel kunt halen uit een enterprise informatie-architectuur, ook als u geen SOA wil opzetten.

  Na de mystery guest licht Peter Hinssen tenslotte toe hoe de ICT afdeling zich beter kan verkopen aan de business, zodat deze meer aandacht geeft aan wat met IT mogelijk is vandaag. Dit kan door de ROI van IT investeringen te bewijzen en de toegevoegde waarde van IT te bewijzen.

  Welke vragen worden beantwoord tijdens dit seminar ?

  • Wat is de impact van Web 2.0, virtualisatie en on-demand op uw organisatie ?
  • Hoe meet u performantie in de intelligente procesorganisatie ?
  • Is SOA speelgoed voor de IT-afdeling of een echte aanwinst voor de business ?
  • Wat is de impact van SOA op de vereiste toekomstige skills in uw bedrijf ?
  • Wat is het doel van een Enterprise Informatie-Architectuur (EIA) ?
  • Wat is de relatie tussen EIA, EAI, EII, ETL en een SOA ?
  • Hoe krijgt u aandacht van de business voor IT ?
  • Hoe bewijst u de toegevoegde waarde van IT, en hoe bewijst u de waarde van IT-investeringen ?

  Voor wie is dit seminar bestemd ?

  Dit seminar is vooral bedoeld voor ICT-beslissingsnemers die betrokken zijn bij het maken van strategische keuzes in ICT development, services en outsourcing. Dit seminar geeft hen een overzicht van de belangrijkste nieuwe ontwikkelingen in ICT, zodat zij zich hierop kunnen voorbereiden. Hierbij mikken we vooral op IT managers, projectleiders, strategische planners, alsook op business en IT analisten en architecten.

  Bovendien kunt u op dit event ideeën uitwisselen met talloze collega's die dezelfde uitdagingen tegemoet zien als uzelf.

  Bekijk nu het volledige programma ...

  En bekijk wie deze opleiding presenteert ...

  Vragen hierover ? Geïnteresseerd maar u kan niet deelnemen ? Stuur ons een email.

  ABOUT I.T. WORKS®

  I.T. Works has been organizing seminars and workshops on technical and business IT topics since 1992. Our high-quality, information-packed, vendor-independent events provide solutions to the problems that many IT and business professionals face today.

  CONTACT US

  I.T. Works
  Technologiepark 82, 9052 Gent
  Email: info@itworks.be
  Phone: +32 (9) 241.56.13
  Fax: +32 (9) 241.56.56
  BTW/VAT/RRRP: BE 0454.842.797

  © I.T. Works - All Rights Reserved