Google Glass voor App Developers en Publishers
 • (0)9 241.56.13
 • feedback@itworks.be

  Google Glass voor App Developers en Publishers

  Een overzicht van de mogelijkheden, het ontwerp, de ontwikkeling en de deployment van intelligente toepassingen voor Google Glass

 •  10 March 2014 (14-18u)
 •  CommunicatieLoft (Gent) (Gent)
 •  Prijs: 420 EUR (excl. 21% BTW)

 •  Gepresenteerd in het Nederlands door Luc Peeters, Litrik De Roy

  This event is history, please check out the List of Upcoming Seminars


  Leerobjectieven:

  Waarom deelnemen aan dit namiddagseminar ?

  Smart eyewear zoals Google Glass zal wellicht dit jaar doorbreken, zowel bij consumenten als in bedrijven. Deze workshop helpt u om de impact van deze nieuwe generatie draagbare, hands-free toestellen in te schatten, specifiek voor uw bedrijf en uw sector.

  Leerobjectieven

  U zal de mogelijkheden en beperkingen van de huidige generatie smart glasses leren kennen, de specifieke 'user experience' ervan (interface en inputmethodes, contextueel gebruik), alsook hoe u toepassingen ('apps') kunt ontwikkelen, gebruik makend van de standaard Android/Google ontwikkeltools.

  Bovendien is er een 'hands-on' sessie voorzien, waar u de mogelijkheid krijgt om Google Glass uit te testen, en samen kunt brainstormen over potentiële toepassingen

  Doelgroep

  Deze workshop richt zich zowel naar ontwikkelaars die de stap naar Google Glass development willen maken, als naar publishers van mobiele apps die zich afvragen of ze ook voor Google Glass moeten (laten) ontwikkelen.

  Het is de bedoeling om u een high level overzicht te geven van alle aspecten van Google Glass, gaande van de hardware, de interface, de apps tot de ontwikkelomgeving. De workshop zal bij momenten technisch zijn, maar het is zeker geen vereiste dat u zelf een Android developer bent - we gaan niet 'programmeren' tijdens de workshop. Voor de Android developers is er wel de mogelijkheid om technische vragen te stellen.

  Bekijk nu het volledige programma ...

  En bekijk wie deze opleiding presenteert ...


  Vragen hierover ? Geïnteresseerd maar u kan niet deelnemen ? Stuur ons een email.

  ABOUT I.T. WORKS®

  I.T. Works has been organizing seminars and workshops on technical and business IT topics since 1992. Our high-quality, information-packed, vendor-independent events provide solutions to the problems that many IT and business professionals face today.

  CONTACT US

  I.T. Works
  Technologiepark 82, 9052 Gent
  Email: info@itworks.be
  Phone: +32 (9) 241.56.13
  Fax: +32 (9) 241.56.56
  BTW/VAT/RRRP: BE 0454.842.797

  © I.T. Works - All Rights Reserved