Growth Hacking in de Praktijk
 • (0)9 241.56.13
 • feedback@itworks.be

  Growth Hacking in de Praktijk

  Dit seminar leert u de skillset en de mindset voor continue en duurzame groei in uw bedrijf. GH is zowel voor startups als voor gevestigde bedrijven. Met schitterende GH case study door Doccle !

   29 November 2017 (14-18u30)
   Parker Hotel (Diegem)
   Prijs: 420 EUR (excl. 21% BTW)

   Gepresenteerd in het Nederlands door Nick Vinckier

  This event is history, please check out the List of Upcoming Seminars

  These related seminars and workshops may also be of interest to you:


  Leerobjectieven:

  Wat is growth hacking ?

  Wikipedia definieert Growth Hacking als "een data-driven proces van snel op elkaar volgende lean product development & marketing experimenten, waarbij de growth hacker een scala aan marketing en communicatie-kanalen gebruikt om een bedrijf te laten groeien". Dit namiddagseminar gaat dieper in op hoe u door continu en efficiënt experimenteren met marketing en product development tot duurzame groei kan komen in uw bedrijf. Duurzame groei focust niet op aantal clicks, likes en followers, maar op de juiste zaken, namelijk degene die de return-on-investment optimaliseren. Daarom zijn de juiste metrics ("the metrics that matter") superbelangrijk, en daarover hebben we het natuurlijk ook in dit seminar.

  Ondertussen zijn heel wat voorbeelden bekend van bedrijven die via growth hacking enorm gegroeid zijn door het slim gebruik van sociale netwerken, automation en data. Denk maar aan Airbnb en Udemy, die data gebruikten van resp. Craigslist en Youtube om hun business initieel van de grond te krijgen, toen ze nog geen klanten, inkomsten en budgetten hadden voor marketing en product development. U mag hieruit echter niet concluderen dat growth hacking enkel nuttig is voor startups: tijdens dit namiddagseminar kijken we vooral hoe gevestigde bedrijven deze onconventionele en vaak zeer goedkope technieken kunnen gebruiken om duurzaam te groeien.

  De skillset van growth hackers overstijgt die van de meeste online marketeers, en gaat van het optimaliseren van conversies en het creëren van kunstmatige viraliteit tot het programmeren van screen scrapers en het snel experimenteren en analyseren. Eigenlijk is de ideale growth hacker voor een deel marketeer, voor een deel programmeur, en voor een deel ondernemer. Growth hacking is echter meer dan het aanleren van een nieuwe skillset: het is een mindset, een visie en een strategie om steeds op zoek te gaan naar manieren om sneller te groeien dan de onmiddellijke concurrenten, en die groei te bestendigen. Dit seminar bespreekt zowel de skillset als de mindset die nodig is voor growth hacking.

  Voor ons is het alvast duidelijk dat de succesvolle bedrijven van de toekomst continu growth hacking technieken zullen gebruiken om relevant te blijven in de steeds sneller wijzigende en steeds competitievere markt.

  Waarom mag u dit seminar niet missen ?

  Dit namiddagseminar geeft u een antwoord op deze en volgende vragen:

  • Hoe helpt growth hacking bij qualitative lead generation in B2B bedrijven ?
  • Hoe kunt u interne en externe data gebruiken bij de groei van een bedrijf ?
  • Welke rol speelt automation in growth hacking via o.a. AI, machine learning en chatbots ?
  • Hoe kun je sociale media gebruiken om duurzaam te groeien ?
  • Wat zijn de "metrics that matter" in growth hacking ?
  • Welke vaardigheden heeft een growth hacker nodig ?
  • Wat doen bedrijven zoals Doccle vandaag met growth hacking ?
  • Hoe wakkert growth hacking de startup en entrepreneur-spirit aan in "vastgeroeste" bedrijven ?

  Voor wie organiseren we dit seminar ?

  Dit seminar richt zich op iedereen die geïnteresseerd is in duurzame groei, zowel in startups als in gevestigde bedrijven. Dit kan iedereen zijn die betrokken is bij innovatie en transformatie-projecten, zowel marketeers, productontwikkelaars als ondernemers.

  Zoals steeds ligt de focus van een I.T. Works seminar op de realisatie, howto, tools en tips om growth hacking efficiënt (doing things right) en effectief (doing the right things) aan te pakken, vooral in gevestigde bedrijven die hun digitale business succesvol(ler) willen maken.

  Interesting Links:

  Check out these links if you want to know more about growth hacking:

  Bekijk nu het volledige programma ...

  En bekijk wie deze opleiding presenteert ...

  JA, ik wil deelnemen !

  Vragen hierover ? Geïnteresseerd maar u kan niet deelnemen ? Stuur ons een email.

  ABOUT I.T. WORKS®

  I.T. Works has been organizing seminars and workshops on technical and business IT topics since 1992. Our high-quality, information-packed, vendor-independent events provide solutions to the problems that many IT and business professionals face today.

  CONTACT US

  I.T. Works
  Technologiepark 82, 9052 Gent
  Email: info@itworks.be
  Phone: +32 (9) 241.56.13
  Fax: +32 (9) 241.56.56
  BTW/VAT/RRRP: BE 0454.842.797

  © I.T. Works - All Rights Reserved