Nieuwe Hot Topics in Business Intelligence

Nieuwe Hot Topics in Business Intelligence


Een overzicht van de nieuwste ontwikkelingen in business intelligence, data warehousing en analytics

25 March 2010 (14-21u)
Location: Pullman Diegem (Diegem)
Gepresenteerd in het Nederlands door
Prijs: 590 EUR (excl. 21% BTW)
AGENDA » SPREKERS » Alle events vóór 1 MEI worden uitgesteld, events na 1 MEI staan nog steeds ingepland. Echter, indien we ook deze events zouden moeten uitstellen vanwege corona, kunt u uw deelname herbevestigen voor een volgend event.

This event is history, please check out the List of Upcoming Seminars, or send us an email

Check out our related open workshops:

Check out our related in-house workshops:


Leerobjectieven:

Dit seminar geeft u in één dag een volledig overzicht van de belangrijkste actuele ontwikkelingen op het gebied van Business Intelligence, Data Warehousing en Analytics. Er wordt in kaart gebracht wat deze ontwikkelingen voor uw organisatie kunnen betekenen alsmede de tools en leveranciers die voor deze toepassingen beschikbaar zijn. De kosten en valkuilen waar u rekening mee moet houden worden uiteraard niet vergeten !

Waarom dit seminar over de hot topics in business intelligence ?

De ontwikkelingen in de BI wereld gaan razendsnel. Zo snel dat veel organisaties door de bomen het bos niet meer zien. Toenemende kostenreducties enerzijds en toegenomen technische en functionele eisen anderzijds zorgen voor een permanent spanningsveld en veel tijdsdruk bij de voor BI verantwoordelijke afdelingen. Veel organisaties die al een BI oplossing hebben geïmplementeerd hebben hun handen vol aan de operationele werkzaamheden die hiermee verband houden, terwijl andere organisaties nog druk doende zijn om hun informatiebehoefte in kaart te brengen of tool selecties uit te voeren. Met kunst en vliegwerk worden alvast de nodige rapportages opgesteld, vaak met behulp van Excel of Access. Dit leidt op zijn beurt in veel gevallen tot onbeheersbare oplossingen.

Dit seminar brengt u degelijke, leveranciersonafhankelijke informatie over een aantal hoofdthema's:

Deze nieuwe ontwikkelingen kunnen heel interessant zijn voor uw bedrijf. Wist u bijvoorbeeld dat door gebruik te maken van een nieuwe generatie analytische databases uw data warehouse vele malen sneller én goedkoper kan worden, waarbij tevens de beheerslasten substantieel afnemen? Of dat met behulp van nieuwe tools voor visuele analyse uw gebruikers veel sneller en gemakkelijker inzicht krijgen in actuele trends en de afwijkingen hierin ?

Ook op het gebied van methoden en technieken is veel winst te behalen, bijvoorbeeld door het inzetten van agile methodieken in uw BI projecten. Dit seminar geeft u het inzicht dat u nodig heeft om te kunnen beoordelen welke nieuwe oplossingen beschikbaar zijn, of de inzet van deze oplossingen binnen uw BI strategie zinvol is én de wijze waarop u dat kunt doen.

Welke vragen worden beantwoord op dit seminar ?

Voor wie is dit seminar bestemd ?

Dit seminar is bedoeld voor iedereen die direct of indirect is betrokken bij het evalueren, selecteren, implementeren, ondersteunen of gebruiken van Business Intelligence (BI) in een organisatie.

AGENDA » SPREKERS »

Vragen hierover ? Geïnteresseerd maar u kan niet deelnemen ? Stuur ons een email.