Informatieanalyse voor Business Intelligence

Informatieanalyse voor Business Intelligence


Een goede informatie-analyse is de beste basis voor een succesvolle BI-implementatie

11-12 March 2015 (10-18u)
Locatie: Golden Tulip Brussels Airport (Diegem)
Gepresenteerd in het Nederlands door Erik Fransen
Prijs: 1250 EUR (excl. 21% BTW)
Registreer NU » AGENDA » SPREKERS »

This event is history, please check out the List of Upcoming Seminars, or send us an email

Check out our related open workshops:

Check out our related in-house workshops:


Sprekers:


Centennium BI Expertisehuis

Erik Fransen is senior BI adviseur en managing consultant bij Centennium. Als managing consultant maakt hij deel uit van het Management Team van Centennium, dat verantwoordelijk is voor de visie, strategie en bedrijfsvoering van Centennium.

Met bijna twintig jaar ervaring in het domein van Business Intelligence en Datawarehouse heeft Erik brede en diepgaande kennis opgebouwd, waarbij zijn aandacht vooral uitgaat naar nieuwe ontwikkelingen in het vakgebied, variërend van architectuur tot analytische toepassing, met als focus Business Intelligence werkelijk te laten renderen.

Erik vervult diverse rollen in de dagelijkse praktijk, variërend van architect, adviseur, informatieanalist tot coach en docent. Erik is opgeleid als Kennistechnoloog begin jaren negentig en heeft zich in de jaren daarna verder gespecialiseerd in Business Intelligence. Via werkgevers als Bolesian, Kenniscentrum CIBIT en IMN heeft hij zich snel ontwikkeld in het vakgebied waardoor hij regelmatig wordt gevraagd voor publicaties en workshops/presentaties op (inter)nationale conferenties.

Erik ontwikkelt en verzorgt diverse Centennium BI opleidingen voor een grote diversiteit aan klanten. Binnen zijn huidige klantenkring is hij verantwoordelijk voor de effectieve opzet en uitvoering van projecten, uitvoeren van audits op BI- en datawarehouseomgevingen, opleiden van klantmedewerkers en in veel gevallen draagt hij zorg voor het relatiemanagement.

AGENDA » REGISTER »

Vragen hierover ? Geïnteresseerd maar u kan niet deelnemen ? Stuur ons een email.