Integratie Oplossingen in de Praktijk: Vandaag en Morgen

Integratie Oplossingen in de Praktijk: Vandaag en Morgen


Een praktische kijk op de integratie-oplossingen-puzzel binnen en tussen bedrijven

21 May 2015 (14-21u)
Location: Golden Tulip Brussels Airport (Diegem)
Gepresenteerd in het Nederlands door Vincent Verstraete
Prijs: 640 EUR (excl. 21% BTW)
Registreer NU » AGENDA » SPREKERS »


This event is history, please check out the List of Upcoming Seminars

Check out our related open workshops:

Check out our related in-house workshops:


Leerobjectieven:

Er is in de meeste bedrijven nog veel werk aan de integratie-winkel ...

Integratie heeft een grote evolutie doorgemaakt: van traditionele integratie landschappen met puntoplossingen tot een wereld waar de Enterprise Service Bus tot dé belangrijkste slagader is uitgegroeid bij heel wat bedrijven. En integratie stopt meestal niet aan de grenzen van het bedrijf met B2B en - nog recenter - cloud integratie.

Gezien het belang begint integratie in de context van deze complexe IT landschappen een uitgesproken bezorgdheid te worden voor de business. Welke kennis en competencies heeft mijn organisatie nodig om het integratie landschap onder controle te houden?

We zullen in dit seminar de verschillende aspecten van bovenstaande vraag beantwoorden, hierbij ondersteund door voorbeelden uit customer cases bij o.a. Colruyt, MIVB, Agentschap Binnenlands Bestuur en LCM.

De impact van "digital business", Internet of Things, Mobiele applicaties, cloud, ...

De race naar "digital business" impacteert heel sterk de IT wereld, en in het bijzonder het integratie landschap. De traditionele uitdagingen worden hierdoor nog versterkt en nieuwe uitdagingen dienen zich aan.

Integratie-Oplossingen en -Patronen: wat heeft de markt te bieden ?

Vervolgens lichten we een aantal types van integratie toe, corresponderende integratie patronen en de nodige functionele en technische capabilities om deze patronen te ondersteunen. Voor de verschillende types oplossingen geven we ook kort een marktoverzicht.

We maken dit overzicht ook praktisch en concreet door toe te lichten welke integratie-componenten worden gebruikt in diverse case studies.

Wie mag dit seminar niet missen ?

Dit seminar is van belang voor alle IT en business professionals die direct of indirect betrokken zijn bij integratietrajecten: managers, projectleiders, IT architecten, business analisten, ontwerpers, applicatie-ontwikkelaars, ... Kortom, alle beslissingsnemers binnen uw organisatie die met de problematiek van applicatie-, data- en proces-integratie worden geconfronteerd, onafhankelijk of ze nu komen uit het domein van applicatie-ontwikkeling, ERP/CRM, BPM/SOA of business intelligence/data warehousing - allemaal domeinen die enorm voordelen kunnen halen uit slimmere en betere integratie.

Heel vaak zoeken integratie-specialisten enkel naar een oplossing binnen het domein dat ze goed kennen, en soms zijn eenvoudigere, elegantere en/of goedkopere oplossingen te vinden buiten hun domein. Behalve een overzicht van de diverse integratievormen wordt in dit seminar ook een overzicht gegeven van de problematiek rond architectuur, governance, proces en data management, en modernisering van legacy en silo-gebaseerde applicaties.

AGENDA » SPREKERS » REGISTER »

JA, ik ben geïnteresseerd !

Vragen hierover ? Geïnteresseerd maar u kan niet deelnemen ? Stuur ons een email.