Integratie Oplossingen in de Praktijk: Vandaag en Morgen
 • (0)9 241.56.13
 • feedback@itworks.be

  Integratie Oplossingen in de Praktijk: Vandaag en Morgen

  Een praktische kijk op de integratie-oplossingen-puzzel binnen en tussen bedrijven

   21 May 2015 (14-21u)
   Golden Tulip Brussels Airport (Diegem)
   Prijs: 640 EUR (excl. 21% BTW)

   Gepresenteerd in het Nederlands door Vincent Verstraete

  This event is history, please check out the List of Upcoming Seminars

  These related seminars and workshops may also be of interest to you:


  Sprekers:


  Vincent Verstraete (LoQutus)
  LoQutus

  Vincent Verstraete (1981) is Service Team Manager - BPM & integration bij LoQutus. In deze functie heeft Vincent sterk bijgedragen aan de uitbouw van de visie van LoQutus op oa B2B, Cloud en Mobiele integratie.

  Daarnaast is Vincent als integratie architect ook verantwoordelijk voor de succesvolle realisatie van verschillende complexe IT-oplossingen, vertrekkende vanuit een sterk analytisch vermogen en een kritische kijk. Zijn focus-gebieden zijn Service Oriented Architecturen, Business Process Management en Advanced Case Management.

  Recente projecten waar Vincent voor verantwoordelijk was, zijn het uitbouwen van een integratie Center-of-Excellence bij Colruyt, het opzetten van ACM (Advanced Case Management) bij LNE (Departement Leefmilieu, Natuur en Energie van de Vlaamse Overheid), en de realisatie van een BPM/SOA architectuur bij De Lijn.

  Thomas Delacourt (LoQutus NV)
  LoQutus NV

  Thomas Delacourt (1980) is enterprise architect bij LoQutus. Zowel bij LoQutus als bij zijn vorige werkgevers (KBC en Eandis) was SOA en integratie architectuur zijn focus. Binnen het team BPM & Integration is hij dan ook verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de LoQutus visie op alle facetten van integratie architectuur (SOA, Cloud, B2B, ...).

  Thomas ondersteunt ondernemingen zowel op strategisch als op implementatie niveau bij het uitbouwen van de integratie en/of SOA architecturen. Daarnaast heeft hij zich de laatste jaren gespecialiseerd in het efficiënt implementeren van SOA governance op maat van de klant. Tenslotte helpt Thomas ondernemingen met de nieuwste uitdagingen op integratie vlak: API management en Cloud integratie.

  Recente projecten zijn het uittekenen van een BPM roadmap voor MIVB, opzetten en implementeren van SOA Governance bij LCM, het uittekenen van SOA voor MasterPlan Uitkeren bij LCM en opzetten van SOA governance bij Colruyt.

  Bekijk nu het volledige programma ...

  JA, ik wil deelnemen !

  Vragen hierover ? Geïnteresseerd maar u kan niet deelnemen ? Stuur ons een email.

  ABOUT I.T. WORKS®

  I.T. Works has been organizing seminars and workshops on technical and business IT topics since 1992. Our high-quality, information-packed, vendor-independent events provide solutions to the problems that many IT and business professionals face today.

  CONTACT US

  I.T. Works
  Technologiepark 82, 9052 Gent
  Email: info@itworks.be
  Phone: +32 (9) 241.56.13
  Fax: +32 (9) 241.56.56
  BTW/VAT/RRRP: BE 0454.842.797

  © I.T. Works - All Rights Reserved