Van Idee tot Succes met het Innovatiecanvas

Van Idee tot Succes met het Innovatiecanvas


Stimuleer de startup spirit in uw bedrijf met het innovatiecanvas en de think-shape-try aanpak

14 November 2018 (14-21u)
Locatie: Parker Hotel (Diegem)
Gepresenteerd in het Nederlands door Filip Hendrickx
Prijs: 720 EUR (excl. 21% BTW)
Registreer NU » AGENDA » SPREKERS »

This event is history, please check out the List of Upcoming Seminars, or send us an email

Check out our related open workshops:

Check out our related in-house workshops:


Leerobjectieven:

Wat leert u tijdens deze workshop?

De tijd van grote investeringen in slechts enkele ideeën is voorbij. Start-ups kunnen gevestigde bedrijven vlot voorbijsteken, dus om je voorsprong te verzekeren, moet je snel veel ideeën kunnen genereren, evalueren en elimineren. De beste ideeën ontwikkel je verder terwijl je continu valideert.

Toch worstelen de meeste bedrijven om dit in de praktijk toe te passen. Er wordt veel gesproken over ideeën maar weinig actie ondernomen. Men veronderstelt te weten wat de klant verwacht en nodig heeft (vaak onbewust!), maar toetst dit onvoldoende af. Er wordt veel ontwikkeld (software, maar ook processen, marketing, ...) vóór een idee zijn potentieel bewezen heeft. Hierdoor gaan veel tijd, geld en motivatie verloren.

Met het innovatiecanvas en de think-shape-try aanpak zetten we de stap van intern gedreven digitale transformatie naar innovatie gedreven door validatie vanuit de klant. Zowel voor nieuwe producten en services als voor verbeteringen eraan, geeft de aanpak een doeltreffend en concreet kader om snel van veel ideeën naar de meest relevante acties te gaan. Agile analyse en user story mapping helpen om snel de veelbelovende features te identificeren en implementeren.

  Schrijf in voor beide workshops van Filip Hendrickx:

Schrijf in voor deze workshop en de praktische workshop over lean startup en de think-shape-try aanpak.

Maar inhoud is slechts de helft van het verhaal. We bekijken ook hoe je een innovatieproces opzet in jouw organisatie. Welke rollen en verantwoordelijkheden zijn er ? Hoe concreet moet jullie visie zijn ? Hoe stel je een sterk team samen ? Hoe zet je co-creatie met klanten en partners op ?

Praktijkvoorbeelden en oefeningen maken het concreet en laten je facilitatietechnieken ervaren die je de volgende dag al kan toepassen.

Welke vragen worden in deze workshop beantwoord?

Voor wie is deze workshop bedoeld?

Deze workshop is nuttig voor iedereen die met innovatie bezig is (en zijn we dat tegenwoordig niet allemaal), in het bijzonder:

AGENDA » SPREKERS » REGISTER »

Vragen hierover ? Geïnteresseerd maar u kan niet deelnemen ? Stuur ons een email.