ITIL: Inleiding, Positionering en Evaluatie

ITIL: Inleiding, Positionering en Evaluatie


Wat, waarom en hoe ?

14 April 2005 (14-21)
Locatie: Sofitel Diegem (Diegem near Brussels (Belgium))
Gepresenteerd in het Nederlands door
Prijs: 480 EUR (excl. 21% BTW)
AGENDA » SPREKERS »

This event is history, please check out the List of Upcoming Seminars, or send us an email

Check out our related open workshops:

Check out our related in-house workshops:


Sprekers:


Independent IT consultant & project manager

Jan Dooms is een onafhankelijk consultant, trainer/coach en project- en programmamanager. Jan heeft meer dan 20 jaar ervaring in middelgrote en grote (ICT) omgevingen, en dit in diverse technische en management-rollen.

De afgelopen 7 jaar lag zijn focus exclusief op het opleveren van grotere projecten en programma’s, het optimaliseren van processen en organisaties voor service-, project- en programma-management, en change management. Jan is gecertificeerd als ITIL service manager en als project- en programmamanager en -trainer. Je kan hem bereiken op jan.dooms@jaimes.be.

Carine Jungbluth (Tessenderlo Group)

Carine Jungbluth heeft 22 jaar ervaring in IT en was de laatste 10 jaar gespecialiseerd in ESM en CRM systemen.  Voordat ze bij Tessenderlo aan de slag ging, was Carine Jungbluth verantwoordelijk voor de ITIL Business consulting binnen de Devoteam groep.  Naast consultancy opdrachten voor de grotere Europese bedrijven, was ze ook Education Manager EMEA bij IBM voor de ESM en CRM produkten van Software Artistry (overgenomen door  IBM in 97).

Nog voor de start bij Devoteam in 99, was Carine 9 jaar lang EDP manager bij Sabena, Head of Professional Services bij Information Builders gedurende 2 jaar, en technisch ESM-CRM expert bij MSB.

Carine is burgerlijk ingenieur en viertalig.

AGENDA »

Vragen hierover ? Geïnteresseerd maar u kan niet deelnemen ? Stuur ons een email.