Kennismanagement in de Praktijk

Kennismanagement in de Praktijk


Organiseer & optimaliseer het kenniswerk in uw bedrijf !

19 October 2006 (14-21)
Locatie: Sofitel Diegem (Diegem near Brussels (Belgium))
Gepresenteerd in het Nederlands door
Prijs: 540 EUR (excl. 21% BTW)
AGENDA » SPREKERS »

This event is history, please check out the List of Upcoming Seminars, or send us an email

Check out our related in-house workshops:


Leerobjectieven:

Waarom dit seminar?

Omdat meer en meer organisaties beseffen dat know-how bedrijfskritisch is, voeren ze kennismanagement in.
Kennismanagement is de gestructureerde totaalaanpak om het kennis- en denkwerk te verbeteren. Dit omhelst o.a. de opslag, de uitwisseling, de toegang, het beheer en de uitbreiding van de aanwezige kennis.
Dit seminar geeft een inzicht in de mogelijkheden, en een overzicht van de hulpmiddelen en methodes voor een succesvol kennismanagement.

Een goed kennismanagement helpt u o.a. om:

Een kennismanagement oplossing kun je echter niet kopen, het is een combinatie van technologie om dit te ondersteunen, methodologieën en good practices om dit in te voeren, en het inzicht dat dit een competitief voordeel kan opleveren voor het bedrijf. Dit seminar leert u dat dit laatste inderdaad mogelijk is, reikt u een methodologie aan om met beperkte middelen te beginnen met kennisbeheer, en zet de soorten technologie op een rijtje die kennismanagement mogelijk maken. Wij zullen het tijdens dit niet-technisch seminar vooral hebben over de "best practices" bij de invoering van kennismanagement in uw organisatie, en hoe u dit met tools kan ondersteunen.

Omdat Steven Warmoes reeds jarenlang bezig is met het ondersteunen en coachen van kennisbeheerprojecten, worden deze best practices geïllustreerd met talrijke stories en praktische tips. Ook binnen uw bedrijf zijn er gegarandeerd gefocuseerde KM projecten te vinden die relatief snel indrukwekkende resultaten kunnen opleveren. Typische toepassingen zijn:

Welke vragen worden toegelicht op dit seminar?

Dit seminar geeft u ook inzicht in de mogelijkheden en beperkingen van interessante technologieën zoals:

Dit seminar toont u eveneens hoeveel kennismanagement u kan invoeren vertrekkend van de standaardmogelijkheden van MS Office, Outlook.

Hoewel ICT de key enabler is, liggen de kritische succesfactoren toch vooral in de organisatie rond deze ICT oplossingen. U leert dan ook meer over:

Steven Warmoes stoffeert zijn presentatie met talloze real-world illustraties, gehaald uit zijn 20-jaar lange ervaring in de verbetering van het kenniswerk in diverse bedrijven. U krijgt dan ook een antwoord op deze en andere vragen:

Voor wie is dit seminar bestemd ?

Dit seminar is vooral interessant voor:

Bovendien gaat dit seminarie enkel over toepassingen en vereist het enkel ervaring in PC gebruik en eenvoudig surfen op Internet, dus geen grondige technische voorkennis.

AGENDA » SPREKERS »
Vragen hierover ? Geïnteresseerd maar u kan niet deelnemen ? Stuur ons een email.