Kennismanagement in een Microsoft omgeving

Kennismanagement in een Microsoft omgeving


Optimaliseer het gebruik van SharePoint, Office, ... voor kenniswerk in uw bedrijf !

18 November 2010 (14-18u30)
Locatie: Holiday Inn Airport (Diegem)
Gepresenteerd in het Nederlands door
Prijs: 360 EUR (excl. 21% BTW)
AGENDA » SPREKERS »

This event is history, please check out the List of Upcoming Seminars, or send us an email

Check out our related in-house workshops:


Leerobjectieven:

Waarom dit seminar over kennismanagement op het Microsoft platform ?

Enerzijds groeit in onze organisaties het besef dat de performantie van kenniswerkers moet en kan verbeterd worden, en dat kennismanagement dus noodzakelijk is. De groeiende berg documenten en emails maken dat voor veel organisaties actie dringend wordt.

Anderzijds stelt men vast dat Microsoft Outlook en Office voor de meeste kenniswerkers hun dagelijkse werktuigen zijn. Windows SharePoint Services (2007) resp. SharePoint Foundation 2010, is de basistool van Microsoft voor collaboration en kennismanagement, en gedraagt zich als een verlengde van MS Office. Kleine organisaties kunnen ook gratis Search Server Express installeren. In een dergelijke omgeving is de keuze voor SharePoint als ICT enabler voor kennismanagement een voor de hand liggende optie.

Dit seminar toont u hoe in de praktijk de Microsoft omgeving voor kennismanagement gebruikt kan worden. Het gaat hierbij niet alleen om SharePoint, maar ook om andere tools zoals Exchange, Communications Server, OneNote, Tablet PCs, Smartphones, ... Het geheel wordt geïllustreerd met verschillende voorbeelden uit de realiteit van allerlei organisaties, van groot over klein tot éénmansbedrijven, zowel in de privé- als in de publieke sector.

Voor wie is dit seminar over kennismanagement op het Microsoft platform bestemd ?

Dit seminar is vooral interessant voor:

AGENDA » SPREKERS »
Vragen hierover ? Geïnteresseerd maar u kan niet deelnemen ? Stuur ons een email.