Kennismanagement in een Microsoft omgeving

Kennismanagement in een Microsoft omgeving


Optimaliseer het gebruik van SharePoint, Office, Yammer, Lync, ... voor kenniswerk, collaboration en social networking in uw bedrijf !

26 September 2013 (14-21u)
Locatie: Golden Tulip Brussels Airport (Diegem)
Gepresenteerd in het Nederlands door
Prijs: 640 EUR (excl. 21% BTW)
Registreer NU » AGENDA » SPREKERS »

This event is history, please check out the List of Upcoming Seminars, or send us an email

Check out our related open workshops:

Check out our related in-house workshops:

“Kennis opbouwen en snel antwoorden vinden zijn succesfactoren in de 21ste eeuw”

Leerobjectieven:

Waarom dit seminar over kennismanagement op het Microsoft platform ?

Enerzijds groeit in onze organisaties het besef dat de performantie van kenniswerkers moet en kan verbeterd worden, en dat kennismanagement dus noodzakelijk is. De groeiende berg documenten en emails maken dat voor veel organisaties actie dringend wordt.

Snel goede antwoorden vinden op vragen, kennis intelligent opbouwen en combineren om tot innovatie te komen zijn kritische succesfactoren in de 21ste eeuw.

Anderzijds stelt men vast dat Microsoft Outlook en Office voor de meeste kenniswerkers hun dagelijkse werktuigen zijn. SharePoint is de basistool van Microsoft voor collaboration en kennismanagement, en gedraagt zich als een verlengde van MS Office. In een dergelijke omgeving is de keuze voor SharePoint als ICT-enabler voor kennismanagement een voor de hand liggende optie. Er wordt in dit seminar ook voldoende aandacht besteed aan DE kritische succesfactor voor een succesvolle SharePoint-implementatie: de Governance aan de businesskant met de verschillende rollen die de business op zich moet nemen.

Dit seminar toont op een praktische wijze via talloze voorbeelden en anekdotes hoe de Microsoft omgeving voor kennismanagement gebruikt kan worden. Het gaat hierbij niet alleen om SharePoint, maar ook om andere tools zoals Office, Lync, Yammer, tablets en smartphones, Office 365, ... Het geheel wordt geïllustreerd met verschillende voorbeelden uit de realiteit van allerlei organisaties, van groot over klein tot éénmansbedrijven, zowel in de privé- als in de publieke sector.

Wat leer je tijdens dit seminar ?

Voor wie is dit seminar over kennismanagement op het Microsoft platform bestemd ?

Dit seminar is vooral interessant voor:

AGENDA » SPREKERS » REGISTER »

Vragen hierover ? Geïnteresseerd maar u kan niet deelnemen ? Stuur ons een email.