Leadership in een Agile Omgeving

Leadership in een Agile Omgeving
4 June 2019 (14-21u)
Locatie: Parker Hotel (Diegem)
Gepresenteerd in het Nederlands door Steven Deneir en Erik Talboom
Prijs: 720 EUR (excl. 21% BTW)
Registreer NU » AGENDA » SPREKERS »

This event is history, please check out the List of Upcoming Seminars, or send us an email

Check out our related open workshops:

Check out our related in-house workshops:


Leerobjectieven:

Wat leert u tijdens deze workshop ?

Deze introductie tot Agile Leiderschap zal u bewuster maken van het belang en het gebruik van agile leiderschapsdenken, leiderschapsfocus en leiderschapsgedrag, en is een geweldige manier om je reis als Agile Leader te starten.

Deelnemers aan deze workshop zullen competenties in agile leiderschap bespreken en uitdiepen, wat hun effectiviteit als leider in een complexe en snel veranderende omgeving verhoogt. Deze workshop zoekt een balans tussen informatie delen, conversaties en samenwerking tussen de aanwezigen.

De link zal worden gemaakt naar frameworks zoals Management 3.0, LeSS (Large Scale Scrum), Certified Agile Leadership, en The Personal Responsibility Process™.

Voor wie is deze workshop bedoeld en waarom zou u eraan deelnemen ?

Deze workshop richt zich tot iedereen in een leiderschapspositie, gaande van Scrummasters, product owners, process owners, team leaders, line managers, project managers, programma managers, ... die één of meerdere van onderstaande topics beter wensen te begrijpen:

Vereisten om aan deze workshop deel te nemen

Merk op dat dit geen workshop is die de rollen product owner of scrum master gaat toelichten. Deze workshop gaat over leiderschap in een agile omgeving, wat zowel van de product owner, de scrum master, het team en de organisatie errond verwacht wordt.

AGENDA » SPREKERS » REGISTER »

JA, ik ben geïnteresseerd !

Vragen hierover ? Geïnteresseerd maar u kan niet deelnemen ? Stuur ons een email.