Mobiele Business Innovatie
 • (0)9 241.56.13
 • feedback@itworks.be

  Mobiele Business Innovatie

  Innoveer uw business met mobiele applicaties

   16 June 2011 (14-21u)
   Golden Tulip Brussels Airport (Diegem)
   Prijs: 590 EUR (excl. 21% BTW)

   Gepresenteerd in het Nederlands door

  This event is history, please check out the List of Upcoming Seminars


  Leerobjectieven:

  Waarom organiseren wij dit seminar over mobiele business innovatie ?

  Mobiele telefoons, smartphones en tablet computers zijn niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven. Ze worden gebruikt om Internet en Intranet pagina's op te vragen, het lezen en onmiddellijk beantwoorden van emails, voor agendabeheer, het opnemen van nota's, foto's en zelfs audio/video fragmenten, unified messaging, social networking, maar ook meer en meer als e-book reader, identificatiemiddel of mobiel betaalmiddel. Via speciaal ontwikkelde toepassingen (apps) kunnen bedrijven er heel specifieke functies op plaatsen die zorgen voor een hogere productiviteit en efficientie, of voor extra klantenbinding en omzet.

  In dit seminar komen zowel de technologie, de projectaanpak als de business case aan bod. Na een kort overzicht van de evolutie, karakteristieken en impact van mobiele technologie gaan we in op de belangrijkste platformen (Windows Phone 7 en Windows Mobile, Android, iOS, ...) en cross-platform technologieën (HTML5, Flash, AIR, ...). Uiteindelijk wordt een overzicht gegeven van de manier waarop mobiele (native, Web-based of hybride) applicaties worden gebouwd en hoe zo'n project succesvol wordt uitgevoerd. Tenslotte komt de integratie van mobiele applicaties en communicatie met de back-end aan bod, en alles wordt geillustreerd op basis van een aantal praktische case studies.

  Een aspect dat vaak vergeten wordt, maar toch de nodige aandacht verdient, is het juridische luik van mobiele applicaties en app stores. Hoe zit het met intellectuele eigendom, betalingen, privacy, en wat zijn de rechten en plichten van mobiele ontwikkelaars en gebruikers ?

  Wij hopen dat u tijdens dit seminar ideeën opdoet hoe u uw produktaanbod, processen en/of informatiestromen kan verbeteren en innoveren. Via een overzicht van de technologie, mogelijkheden, projectaanpak en vele voorbeelden bieden we u een visie op de toekomst waarin mobiele technologie ongetwijfeld ook in uw bedrijf zal toegepast worden. Mobiele technologie geeft business innovatie immers vleugels, mis daarom dit seminar niet.

  Wat leert u tijdens dit seminar ?

  Tijdens dit seminar krijgt u o.a.:

  • een overzicht van de belangrijkste mobiele technologieën
  • inspiratie over de mogelijkheden van mobiele technologie in uw bedrijf
  • waarschuwingen en adviezen over de legal issues van mobiele applicaties en app stores
  • inzicht in de integratie-aspecten van mobiele applicaties met back-end enterprise applicaties
  • tips voor een succesvolle projectaanpak

  Voor wie is dit seminar over mobiele business innovatie bestemd ?

  Dit seminar is vooral interessant voor:

  • Beslissingsnemers die de toegevoegde waarde van mobiele applicaties willen inschatten
  • Toepassingsbeheerders die willen weten of een mobiele versie van hun applicatie zin heeft
  • Development managers die benieuwd zijn naar de skills en resources die nodig zijn om mobiele toepassingen te ontwikkelen
  • Infrastructuurbeheerders die inzich willen verwerven in wat er bij de invoering en ondersteuning van smartphones komt kijken

  Bekijk nu het volledige programma ...

  En bekijk wie deze opleiding presenteert ...


  Vragen hierover ? Geïnteresseerd maar u kan niet deelnemen ? Stuur ons een email.

  ABOUT I.T. WORKS®

  I.T. Works has been organizing seminars and workshops on technical and business IT topics since 1992. Our high-quality, information-packed, vendor-independent events provide solutions to the problems that many IT and business professionals face today.

  CONTACT US

  I.T. Works
  Technologiepark 82, 9052 Gent
  Email: info@itworks.be
  Phone: +32 (9) 241.56.13
  Fax: +32 (9) 241.56.56
  BTW/VAT/RRRP: BE 0454.842.797

  © I.T. Works - All Rights Reserved