Mobiele Business Innovatie

Mobiele Business Innovatie


Innoveer uw business met mobiele applicaties

16 June 2011 (14-21u)
Locatie: Golden Tulip Brussels Airport (Diegem)
Gepresenteerd in het Nederlands door
Prijs: 590 EUR (excl. 21% BTW)
Registreer NU » AGENDA » SPREKERS »

This event is history, please check out the List of Upcoming Seminars, or send us an email

Check out our related in-house workshops:


Leerobjectieven:

Waarom organiseren wij dit seminar over mobiele business innovatie ?

Mobiele telefoons, smartphones en tablet computers zijn niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven. Ze worden gebruikt om Internet en Intranet pagina's op te vragen, het lezen en onmiddellijk beantwoorden van emails, voor agendabeheer, het opnemen van nota's, foto's en zelfs audio/video fragmenten, unified messaging, social networking, maar ook meer en meer als e-book reader, identificatiemiddel of mobiel betaalmiddel. Via speciaal ontwikkelde toepassingen (apps) kunnen bedrijven er heel specifieke functies op plaatsen die zorgen voor een hogere productiviteit en efficientie, of voor extra klantenbinding en omzet.

In dit seminar komen zowel de technologie, de projectaanpak als de business case aan bod. Na een kort overzicht van de evolutie, karakteristieken en impact van mobiele technologie gaan we in op de belangrijkste platformen (Windows Phone 7 en Windows Mobile, Android, iOS, ...) en cross-platform technologieën (HTML5, Flash, AIR, ...). Uiteindelijk wordt een overzicht gegeven van de manier waarop mobiele (native, Web-based of hybride) applicaties worden gebouwd en hoe zo'n project succesvol wordt uitgevoerd. Tenslotte komt de integratie van mobiele applicaties en communicatie met de back-end aan bod, en alles wordt geillustreerd op basis van een aantal praktische case studies.

Een aspect dat vaak vergeten wordt, maar toch de nodige aandacht verdient, is het juridische luik van mobiele applicaties en app stores. Hoe zit het met intellectuele eigendom, betalingen, privacy, en wat zijn de rechten en plichten van mobiele ontwikkelaars en gebruikers ?

Wij hopen dat u tijdens dit seminar ideeën opdoet hoe u uw produktaanbod, processen en/of informatiestromen kan verbeteren en innoveren. Via een overzicht van de technologie, mogelijkheden, projectaanpak en vele voorbeelden bieden we u een visie op de toekomst waarin mobiele technologie ongetwijfeld ook in uw bedrijf zal toegepast worden. Mobiele technologie geeft business innovatie immers vleugels, mis daarom dit seminar niet.

Wat leert u tijdens dit seminar ?

Tijdens dit seminar krijgt u o.a.:

Voor wie is dit seminar over mobiele business innovatie bestemd ?

Dit seminar is vooral interessant voor:

AGENDA » SPREKERS » REGISTER »

JA, ik ben geïnteresseerd !

Vragen hierover ? Geïnteresseerd maar u kan niet deelnemen ? Stuur ons een email.