Microservices: Ontwerp, Bouw en Inrichting

Microservices: Ontwerp, Bouw en Inrichting


Inspirerend en intensief seminar over deze belangrijke nieuwe trend in software-ontwikkeling

10 November 2016 (14-21u)
Location: Parker Hotel (Diegem)
Gepresenteerd in het Nederlands door Sander Hoogendoorn
Prijs: 720 EUR (excl. 21% BTW)
Registreer NU » AGENDA » SPREKERS » Alle events vóór 1 JUNI worden uitgesteld of gevirtualiseerd, events na 1 JUNI staan nog steeds ingepland. Echter, indien we ook deze events zouden moeten uitstellen vanwege corona, kunt u uw deelname herbevestigen voor een volgend event.

This event is history, please check out the List of Upcoming Seminars, or send us an email

Check out our related open workshops:

Check out our related in-house workshops:


Sprekers:


Sander Hoogendoorn (This is Agile)
This is Agile

Sander Hoogendoorn houdt zich als onafhankelijk coach, docent en auteur bezig met het innoveren van software-ontwikkeling bij vele internationale ondernemingen. Sander coacht organisaties, projecten en teams op het gebied van agile, Scrum, Kanban, software-architectuur, microservices, requirements, smart use cases, UML, development en testen.

Bij organisaties als Ordina en Capgemini heeft Sander een grote rol gespeeld als innovator en drager van het Smart Use Cases gedachtengoed. Ook was Sander jarenlang verantwoordelijk voor Capgemini's agile Accelerated Delivery Platform (ADP) en als Principal Technology Officer wereldwijd actief als troubleshooter in (agile) projecten.

Sander is vanwege zijn visie en onafhankelijkheid een veelgevraagd spreker op internationale conferenties en seminars, publiceerde talrijke artikelen in internationale vakbladen en is auteur van de boeken "Pragmatisch Modelleren met UML en het in 2012 verschenen Dit is Agile.

Sander's blog: http://sanderhoogendoorn.com/blog

Volg Sander op Twitter via @aahoogendoorn

AGENDA » REGISTER »

JA, ik ben geïnteresseerd !

Vragen hierover ? Geïnteresseerd maar u kan niet deelnemen ? Stuur ons een email.