Best Practices in Offshoring

Best Practices in Offshoring


Een stand van zaken en een praktische handleiding

23 February 2006 (14-21)
Locatie: Sofitel Diegem (Diegem near Brussels (Belgium))
Gepresenteerd in het Nederlands
Prijs: 480 EUR (excl. 21% BTW)
AGENDA » SPREKERS »

This event is history, please check out the List of Upcoming Seminars, or send us an email

Check out our related in-house workshops:


Leerobjectieven:

Waarom dit seminar?

Meer en meer bedrijven denken aan het uitbesteden van hun IT-intensieve taken naar nabije of verre landen waar de lonen een stuk lager liggen (nearshore vs offshore outsourcing, of kortweg nearshoring en offshoring). Offshoring vereist een grote voorbereiding en een aangepaste project-aanpak. In dit seminar brengt Peter Bogaert een nuchter en pragmatisch beeld van offshoring. U krijgt dan ook talrijke tips en aanbevelingen vanuit de praktijk over de keuze van een offshoring partner, een objectieve kijk op de financiële aspecten van offshoring, en de best practices in contracten en werkafspraken.

Indien u offshoring overweegt (of reeds in zo'n project gestapt bent), krijgt u tijdens dit seminar heel wat informatie over de haalbaarheid van offshoring (offshoreability), de mogelijke kostenbesparingen, de valkuilen in offshore outsourcing (slechte communicatie, contractafspraken, project management, juridische aspecten, ...) en de oplossingen voor deze valkuilen en bottlenecks. Hierdoor kunt u inschatten of uw organisatie klaar is voor offshoring, welk project het meest in aanmerking komt voor offshoring, en hoe u dit best aanpakt.

Peter Bogaert heeft reeds 8 jaar ervaring in IT outsourcing en offshoring, en zijn presentatie wordt dan ook doorspekt met praktische voorbeelden en anekdotes. Na dit seminarie zal U in staat zijn om beginners-valkuilen te vermijden (en dus een hoop kosten te sparen), om een betere gesprekspartner te zijn naar de offshore vendor toe, en om Uw interne collega's met de juiste argumenten de haalbaarheid van near/offshoring uit te leggen en te positioneren. Tevens zal U als senior ICT manager een business case kunnen maken hoe Uw bedrijf offshoring als strategisch initiatief kan hanteren.

Voor wie is dit seminar bestemd ?

Welke vragen worden tijdens dit seminar beantwoord ?

 

AGENDA » SPREKERS »

Vragen hierover ? Geïnteresseerd maar u kan niet deelnemen ? Stuur ons een email.