Overtuigende Presentaties voor ICT-ers

Overtuigende Presentaties voor ICT-ers


Hoe bouwt en brengt u als IT professional best een presentatie ?

4 June 2009 (14-21)
Locatie: Pullman Diegem (Diegem)
Gepresenteerd in het Nederlands door
Prijs: 590 EUR (excl. 21% BTW)
AGENDA » SPREKERS »

This event is history, please check out the List of Upcoming Seminars, or send us an email

Check out our related open workshops:

Check out our related in-house workshops:


Leerobjectieven:

Waarom dit seminar ?

  GRATIS BOEK bij uw seminar deelname:


Presentatietips uit de Praktijk

Dit boek krijgt u gratis bij uw deelname, maar u kan het ook bestellen bij Lulu.com.

Iedere IT-er moet regelmatig een presentatie geven voor een groep managers, collega's, klanten, ... Het kan zijn dat u een presentatie moet geven binnen uw projectgroep over de voortgang van het project of over een technische oplossing die u wilt voorstellen. Of u moet aan het management verslag uitbrengen over de gestegen kosten binnen uw afdeling. Het kan ook zijn dat u gevraagd bent een korte sessie te geven over de technologie waarin u expert bent, bv. tijdens een seminar, congres of conferentie of bij de leden van een expertisecentrum.

Bij iedere presentatie is de doelstelling hetzelfde: door middel van kennisoverdracht proberen we gelijk te krijgen. Maar de grote vraag is: U heeft waarschijnlijk wel gelijk, maar krijgt u ook gelijk van uw toehoorders? Dit is voor een groot deel afhankelijk van hoe u de presentatie brengt.

Het unieke aan dit seminar is dat het niet gepresenteerd wordt door een communicatiespecialist, maar door een zeer ervaren spreker uit het IT vakgebied. Hierdoor zijn de adviezen en voorbeelden gebaseerd op het IT-vakgebied en zijn ze gericht op het presenteren van IT-gerelateerde onderwerpen.

Deze presentatie werd ontwikkeld en wordt gegeven door analist, schrijver en spreker Rick van der Lans. De afgelopen 20 jaar heeft Rick veel ervaring opgedaan in binnen- en buitenland met het geven van presentaties. Op diverse congressen en conferenties heeft hij keynotes verzorgd, en zijn presentaties worden door het publiek altijd uitmuntend gewaardeerd. Hij staat er bekend om dat hij complexe zaken helder en duidelijk kan overbrengen, en de informele wijze waarop hij de presentaties brengt wordt altijd geapprecieerd.

Alle deelnemers aan dit seminar ontvangen gratis het boek "Presentatietips uit de Praktijk" van Rick van der Lans. Sinds 17 mei 2002 is dit boek beschikbaar en het werd in de eerste twee weken meer dan 1300 maal gedownload. Momenteel is dit boek reeds meer dan 50.000 maal gedownload.

Rick is dus niet alleen ervaren in presentatietechnieken, maar is ook bekend met de specifieke problematiek rond het geven van IT-presentaties. Laat deze unieke kans niet aan u voorbij gaan. Verbeter uw presentatietechnieken door één dag te luisteren naar de adviezen van routinier Rick van der Lans. Merk op dat dit seminar geen workshop is waarin u zelf moet presenteren en daarbij beoordeeld wordt. Anderzijds worden tijdens dit seminar wel enkele video-opnames van bekende sprekers besproken en geanalyseerd.

Voor wie is dit seminar bestemd?

Eenieder in de IT-branche die periodiek of frequent voor een groep moet staan en een technische presentatie moet geven aan collega's en vakgenoten, en die zijn of haar presentatietechnieken wil verbeteren en aanscherpen.

Tot deze categorie behoren onder andere IT-managers, projectleiders, architecten, ontwerpers, programmeurs, analisten, testers, ...

AGENDA » SPREKERS »

Vragen hierover ? Geïnteresseerd maar u kan niet deelnemen ? Stuur ons een email.